Dacă rezolvi acest test eşti un geniu!

Dacă rezolvi acest test eşti un geniu!

Redactor Andreea Baluteanu

Adorăm să ne punem inteligenţa la încercare, rezolvând diverse probe de isteţime care au făcut furori pe internet. Ne simţim mai sigure pe noi când constatăm că am reuşit să descifrăm un mister care poate pune şi geniile în dificultate!

Tocmai de aceea, îţi lansăm o nouă provocare: un test demn de persoanele cu IQ peste medie! Nouă ne-a dat ceva de furcă şi abia aşteptăm să aflăm dacă ţie ţi-a pus sau nu probleme!

Testul care dezvăluie genii

Nu cunoştinţele de matematică pe care le-am dobândit în şcoală ne asigură un parcurs pavat cu succes în viaţă, ci o atenţie dezvoltată şi un spirit de observaţie fin. Nu ai nevoie de teorii complicate de aritmetică pentru a rezolva testul de mai jos, dar trebuie să fii as în cele două procese psihice de mai sus şi să fii înzestrată cu o intuiţie peste medie, atribute care singularizează un geniu printre muritorii de rând.

Ce trebuie să faci? Descoperă principiul care stă la baza operaţiilor de mai jos şi explică cum poate 8 plus 2 să fie egal cu 16106!

Ţi se pare uşor? Află că testul de geniu a dat de furcă internetului în ultimele săptămâni, cauzând discuţii aprinse printre materiile cenuşii din mediul online.

Aşa că pune-ţi toate atuurile la bătaie, înarmează-te cu o foaie şi un creion şi pregăteşte-te să îţi demonstrezi potenţialul de geniu!

Soluţia testului

Ai reuşit să descoperi soluţia testului de geniu? Confrunt-o cu rezultatele noastre!

Pentru a ajunge la soluţia corectă, trebuie mai întâi să înmulţeşti cele două numere (exemplu pentru primul rând: 5*4=20), apoi să le aduni (5+4=9) şi să le scazi (5-4=1). Ceea ce ne conduce cu brio spre rezultatul final: 5+4=2091.

Te felicităm dacă ai reuşit să rezolvi testul care descoperă genii: acum ţi-ai demonstrat excelentul potenţial. Nu te descuraja însă dacă nu ai remarcat principiul după care funcţionează testul. Important este că ţi-ai „trezit” atenţia şi ai acumulat experienţă.

Amuză-te testându-ţi familia şi prietenii! Dacă ţi-am deschis apetitul, pune-ţi perspicacitatea la încercare şi cu ajutorul acestui exerciţiu!

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Rugăciunea Sfintei Brigita face minuni dacă este rostită de femeile credincioase
Rugăciunea Sfintei Brigita face minuni dacă este rostită de femeile credincioase
Ce fel de geniu esti?
Incepe quiz
Ce fel de geniu esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (30)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.