Dacă simți ASTA după ce primești un cadou de la cineva, aruncă-l imediat!

Dacă simți ASTA după ce primești un cadou de la cineva, aruncă-l imediat!

Ramona Jurubita

Nimic nu se compară cu bucuria de a primi sau de a dărui, iar cadourile te pot încărca imediat cu o stare de bine dacă vin din partea oamenilor pe care îi iubești. Ele aduc o energie magică în casa ta și te fac să privești cu mândrie obiectele sau florile oferite de cineva drag.

Dar ce te faci dacă o persoană mai îndepărtată ți-a făcut un cadou și simți că acest gest nu a venit din suflet? Ei bine, ar trebui să îl refuzi dacă intuiția îți spune că acel dar îți este oferit cu intenții rele. Un obiect străin introdus în casă, poate da peste cap energia pozitivă din jurul tău, mai ales dacă el este încărcat cu negativitatea altei persoane.

Femeie fericită după ce a primit un cadou de la partener

Ți s-a întâmplat până acum să primești un obiect care te făcea să simți fiori reci atunci când îl priveai sau te apropiai de el? Dacă răspunsul este da, ar trebui să scapi imediat de acesta.

Ca să te convingi că intuiția nu te înșală, ia obiectul în mână și așteaptă câteva secunde, iar dacă pielea ta se răcește instant, vei ști că acel lucru este încărcat de energii negative. Nu este bine să îl folosești sau să îl ții în casă pentru că îți poate influența viața într-un mod... nu tocmai plăcut.

Ca să vezi că acest lucru este adevărat, repetă exercițiul și cu un cadou primit din suflet, de la un membru al familiei și vei observa că o să simți doar căldură și nimic altceva.

Indiferent dacă persoana ți-a dorit răul sau nu, energia ei grea și apăsătoare se poate răsfrânge asupra ta. Darul său poate aduce mult rău prin prezența lui și prin ceea ce emană în jurul tău. Evident că nu trebuie să verifici absolut tot ce primești de la alții, ci doar acele cadouri care îți dau o senzație neplăcută în prima clipă în care le atingi sau le privești.

Este posibil ca anumiți oameni încărcați de energii negative să nu știe că prin gesturile lor pot oferi și celorlalți trăirile pe care ei le au. Aruncă obiectele fără ca ei să știe sau dă-le înapoi, motivându-ți respectuos gestul. Ai grjă însă pentru că unele persoane s-ar putea să nu înțeleagă și să se supere din cauza acestei situații.

Iată principalele semne care arată că un obiect aduce negativitate în viața ta:

  • Cineva din familie are o problemă gravă de sănătate;
  • Drumul tău spre succes este tot timpul întrerupt chiar înainte să primești roadele muncii tale;
  • Nimic din ce îți dorești nu se concretizează;
  • Nu ai putere și nu te poți concentra la nicio activitate pe care o ai de făcut;
  • Nu te simți bine și ai numai gânduri negre.

Depinde de tine dacă accepți, respingi sau redirecționezi unele cadouri, dar ai grijă să nu îți faci rău singur/singură dacă le primești de fiecare dată pe cele care îți pot aduce nefericire, indispoziție și ghinion. Îndepărtează-te și de oamenii care sunt reci și te încarcă negativ pentru că trebuie să trăiești în armonie ca să ai sufletul liniștit și împăcat.

Este dreptul tău să fii selectiv cu oamenii din jur și cu obiectele pe care le primești așa că nu îți fie teamă de refuz și impune-ți anumite limite care te-ar putea feri de probleme. Nu uita și de faptul că anumite credințe se bazează pe ideea că unele cadouri sunt aducătoare de ghinion. Fii atent/atentă la tot ce te înconjoară ca să eviți necazurile.

Citește și: Lucruri pe care să nu le primești niciodată cadou. Lidia Fecioru spune că aduc ghinion

Sursa articol: CluberTimesofindiaImpact

Surse foto: iStock

Articolul urmator
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
Ce cadou o sa primesti de sarbatori?
Incepe quiz
Ce cadou o sa primesti de sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.