Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

De ce mama e cea mai bună prietenă pe care ai putea să o ai vreodată

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Mama îți este tot timpul aproape

Mama îți este tot timpul aproape

Ce prietenă poți avea tot timpul la îndemână, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână? Mama va fi întotdeauna alături de tine când ai nevoie de ea. De la prima zi de școală până la primul tău sărut, îi poți povesti orice și te va însoți cu prezența și sfaturile ei în toate aventurile vieții tale. 

Nimic nu se compară cu relația pe care o ai cu mama, ființa care ți-a deschis drumul în lume, ți-a îndrumat primii pași și va rămâne prietena sufletului tău pentru întreaga viață. 

Dacă ai norocul unei relații apropiate cu mama ta, nu vei duce lipsă de cineva care să te asculte și să-ți ofere alinare. O mamă poate fi sufletul geamăn al propriei fiice, acea persoană incredibilă care radiază energie vindecătoare și te ajută să vezi partea bună a tuturor lucrurilor. 

Sunt multe motive pentru care poți considera că mama îți este cea mai bună prietenă, atât de multe încât ne-ar trebui pagini întregi să le epuizăm pe toate. Le-am trecut în galerie pe cele mai importante dintre ele, dar simte-te liberă să te gândești la toate celelalte daruri pe care ți le face zi de zi această ființă minunată, care este mama. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!