Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

De ce să studiezi Consultanță de imagine la o academie de top din Brașov

Ionelia Olteanu

Luxury Academy, School of Fashion&Design, este un proiect nou și inovativ made in Italy lansat cu ajutorul unei echipe de excelență, anunță începerea inscrierilor pentru anul academic  2018.

Programul Luxury Academy, se sdreseaza persoanelor cu vârsta începând de la 16 ani, formează profesioniști în materie de Hair Style, Make-Up, Fashion Design, Fotografie de Modă și Consultanță de Imagine, adică, tuturor celor ce își doresc o carieră în domeniul fashion sau, având deja experiență, își doresc să evolueze, să se reinventeze.

modele

Modulele academice puse la dispoziție de Academie reprezintă șansa tuturor pasionaților de modă să învețe într-un cadru de excepție, unde pot cunoaște atât persoane cu aceleași aspirații ca și ei, legând relații benefice viitoarei lor cariere, cât și specialiști în domeniu aduși de Luxury Academy tocmai din Italia cu scopul exclusiv de a oferi cursanților cele mai bune condiții, în care aceștia, sub atentă îndrumare profesionistă, să poată dobândi o nouă viziune estetică.

Luxury Academy are sediul în orașul Brașov, și a fost fondată de Aura Anghel cu dorința de a pune accent pe frumos, armonie, stil, bun gust și pentru a educa oamenii să aibă un stil vestimentar propriu. La finalizarea cursurilor, după ce toate aceste cunoștințe au fost însușite, toți cei ce au urmat programul institutului primesc un certificat recunoscut internațional. Un viitor absolvent al Luxury Academy, School of Fashion&Design poate deveni: Hair Stylist, Make-Up artist, Fotograf de modă, Fashion Designer sau Consultant de Imagine.

Cea mai căutată profesie din lumea mondială a modei și spectacolului. A fi Consultant de Imagine înseamnă a face parte din procese de transformare radicale, influențând vieți și contribuind la zâmbetele de satisfacție de pe fețele celor îndrumați, a avea parte de independență financiară, de varietate și de relații cu fiecare client, având în același timp o imensă flexibilitate a programului.

Un Consultant de Imagine trebuie să fie capabil să ofere clienților servicii precum: analiza imaginii generale, consultanță vestimentară, analiza machiajului, a coafurii și a tenului, propunând metode personalizate de îmbunătățire ale acestora, precum și consultanță în domenii precum comunicarea verbală și non-verbală, atitudine, etichetă, întrucât percepția altora nu este determinată exclusiv de aspectul exterior.

Pentru a deveni Image Consultant nu este nevoie de experiență anterioară în domeniu, ci doar de pasiune, talent, dorința de a ajuta si de a fi mereu mai bun, de capacitatea de a comunica și de a lega relații.

"Într-o societate în care aparența este totul, să știi să te prezinți, să ai un stil propriu devine aproape obligatoriu. Acesta este motivul pentru care măcar o dată în viață trebuie să apelezi la experiența și conoștințele unui Consultant de Imagine", sunt cuvintele Aurei Anghel. Aceasta a declarat că urmărește dezvoltarea unei comunități puternice de specialiști atât cu cunoștințe academice, cât și cu idei inovatoare, de impact, transformând astfel România într-o țară importantă în lumea modei.

În afara cursurilor predate de cei mai apreciați specialiști din domeniu și certificării internaționale unice în România, academia de modă Luxury Academy oferă celor ce beneficiază de programul de formare ca profesioniști în lumea fashion multe alte beneficii, cum ar fi pregătire în zona marketing și managementul unui business propriu, consulting și posibilitatea de a calatorii în Italia pentru a vede pe viu ce înseamnă să faci parte dintr-un Fashion System, o nouă carieră. Absolvenții Luxury Academy Consultanți de Imagine vor intra într-o comunitate coordonată de institut, „Fashion System” primind proiecte prin care să dobândească recunoaștere, network de lucru și branding.

Îmbinând posibilitatea de a studia fasion&design în România, Luxury Academy, reprezintă cea mai bună alternativă pentru cei pasionați de modă, doritori să își formeze sau dezvolte abilitățile în acest domeniu.

Înscrierile au început pentru cei ce doresc să învețe în cadrul Luxury Academy. Echipa de traineri a academiei așteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe viitorii Consultanti de Imagine!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!