De la bărbierit zilnic la încredere deplină! Povestea inspiratoare a "femeii cu barbă" care are parte de iubire sinceră după ani lungi de suferință

De la bărbierit zilnic la încredere deplină! Povestea inspiratoare a "femeii cu barbă" care are parte de iubire sinceră după ani lungi de suferință

Anca Marcus

Într-un mic colț uitat din Kansas, Statele Unite, trăiește o femeie ce a fost cunoscută sub porecla de „femeia cu barbă." Coral Renaie, la cei 30 de ani ai săi, și-a petrecut jumătate din viață bărbierindu-și părul facial.

Dar a venit o zi în care a decis să nu o mai facă, iar rezultatul a fost nu doar un manifest al încrederii în sine, ci și o surpriză de proporții pentru toată lumea – inclusiv pentru partenerul său!

Problemele ei au început de la o vârstă fragedă

De-a lungul vieții, Coral s-a confruntat cu o creștere necontrolată a părului facial, un simptom al sindromului ovarelor polichistice.
Problemele au început încă de când era copilă. De la vârsta de 9 și până la 12 ani, Carol își rădea fața zilnic.

Coral Renaie, femeia cu barbă, zâmbind

A bătut la ușile multor specialiști în încercarea de a se conforma standardelor de frumusețe impuse de societate, petrecând ore întregi în fața oglinzii pentru a scăpa de părul nedorit. Toate acestea, fără succes. 

Așa că, într-o zi, a hotărât să spună „stop" acestei lupte și a decis că este timpul să nu se mai simtă rușinată de aspectul ei. A renunțat la lama de ras și și-a lăsat părul facial să crească în voie. 

Illias, iubitul ei, o susține în totalitate

Coral Renaie și Illias, iubitul ei

Iar viața ei a luat o altă întorsătură. Coral spune că este foarte fericită și are mai multă încredere în ea, mai ales că iubitul ei Illias (25 de ani) o susține la fiecare pas: 

„După ce am încetat să mă bărbieresc, amândoi am fost mult mai fericiți – el pentru că în sfârșit am devenit încrezătoare în mine și pentru că nu mai eram nevoită să suport atât de multă durere din cauza bărbieritului și a pielii mele sensibile”, a spus Coral.

Acceptarea de sine ca forță transformatoare

Însă ce a urmat a fost mai mult decât o transformare personală. Coral și-a folosit povestea pentru a inspira pe alții, devenind o figură importantă pe platforma TikTok.

Atrăgând mii de urmăritori, ea a arătat că adevărata frumusețe nu are nevoie de filtre sau de standarde preconcepute. În tot acest răstimp, a reușit să ignore cu seninătate comentariile răutăcioase.

„Oamenii în online mă întreabă ce sunt pentru că, oarecum, părul mă face să nu par umană. Sau mă întreabă dacă sunt bărbat sau femeie”, mărturisește Coral.

@lovesintentbycoralrenaie #healingwithcoralrenaie ♬ original sound - Coral Renaie ♥️

Coral și Illias, partenerul ei în vârstă de 25 de ani, au devenit un simbol al acceptării de sine și al iubirii adevărate. Relația lor este un exemplu pentru toți cei care se simt singuri sau judecați din cauza aspectului lor.

@lovesintentbycoralrenaie Don’t worry about the looks 😂 I was working on 2 hours of sleep. Just listen to the message if it resonates 😂💜 #healingwithcoralrenaie #timelessmessage ♬ original sound - Coral Renaie ♥️

 

Coral Renaie rămâne puternică și dedicată să lupte împotriva stigmatizării femeilor care se confruntă cu probleme similare. Cu sprijinul familiei și al partenerului, ea ne reamintește că suntem unici și că adevărata frumusețe vine din încredere și iubire de sine.

Femeia barbat din cele mai vechi timpuri pana in prezent: 5 exemple care te vor surprinde!

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Antena1, DailyStar, DailyMail

Articolul urmator
Povestea impresionantă a unei femei care a decis să lupte pentru viața ei! „Mi s-a spus că am cancer și am descoperit o forță interioară uriașă"
Povestea impresionantă a unei femei care a decis să lupte pentru viața ei! „Mi s-a spus că am cancer și am descoperit o forță interioară uriașă"
Ce tip de suferinta te copleseste?
Incepe quiz
Ce tip de suferinta te copleseste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.