Decizia istorică care poate facilita trecerea fumătorilor adulți de la țigările clasice la alternative mai bune

Decizia istorică care poate facilita trecerea fumătorilor adulți de la țigările clasice la alternative mai bune

Redactor Divahair.ro

Cel mai bun lucru pe care îl pot face fumătorii este să renunțe la fumat, dar realitatea este că mulți nu o fac. Fumătorii adulți, bărbați și femei, care continuă să fumeze pot alege o alternativă mai bună la fumat, dezvoltată de o companie importantă din industria tutunului.

Recent, IQOS, sistemul de încălzire electronică a tutunului al Philip Morris International (PMI), a primit autorizarea de comercializare ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) din partea Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din Statele Unite. FDA este o agenție federală din cadrul Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane al Statelor Unite, unul dintre departamentele executive federale ale Statelor Unite, și este responsabilă pentru reglementarea producției, comercializarea și distribuția produselor din tutun în SUA.

femeie-cercetatori-in-laborator

Autorizarea comercializării IQOS ca produs din tutun cu risc modificat este o decizie istorică, iar, de acum, acest dispozitiv poate fi comercializat în SUA împreună cu următoarele informații: sistemul IQOS încălzește tutunul, dar nu îl arde, ceea ce reduce în mod semnificativ producerea de substanțe nocive și potențial nocive și studiile științifice au demonstrat că trecerea completă de la țigările convenționale la IQOS reduce semnificativ expunerea organismului la substanțe nocive și potențial nocive.

Astfel, decizia demonstrează că IQOS este un produs din tutun fundamental diferit de țigări și o alegere mai bună pentru adulții care altfel ar continua să fumeze. Produsele fără fum, cum este IQOS, care sunt fundamentate științific, pot reprezenta o alegere mai bună la continuarea fumatului și pot reduce expunerea organismului la substanțe nocive și potențial nocive, comparat cu continuarea fumatului. De altfel, Mitch Zeller, J.D., directorul Centrului pentru Produse din Tutun din cadrul FDA, a declarat cu privire la această decizie că „Datele prezentate de companie arată că, însoțită de informațiile autorizate, comercializarea acestor produse ar putea ajuta fumătorii adulți să facă tranziția de la țigările convenționale și să reducă expunerea organismului la substanțe nocive și potențial nocive, însă doar dacă fac trecerea completă”.

IQOS este primul și singurul produs electronic cu nicotină căruia i s-a acordat autorizație de comercializare ca produs din tutun cu risc modificat în urma procesului de evaluare FDA.

Informație importantă: IQOS nu este lipsit de riscuri. Acesta eliberează nicotină, care creează dependență.

Articolul urmator
Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului! Poate face minuni dacă este rostită din suflet
Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului! Poate face minuni dacă este rostită din suflet
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări
Incepe quiz
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.