Deodorante cu prebiotice naturale – inovație, cu beneficii pentru piele și starea de spirit

Deodorante cu prebiotice naturale – inovație, cu beneficii pentru piele și starea de spirit

Redactor Divahair.ro

Vești bune pentru iubitoarele de frumusețe: Elmiplant a lansat de curând noua gamă de deodorante create cu ajutorul unei formule inovatoare și echilibrată, având la bază un ingredient cheie – prebioticele naturale, care au scopul de a îmbunătăți și ajuta sistemul natural de apărare a pielii.

Acum, poate mai mult decât oricând, grija față de noi și încrederea de sine, sunt extrem de importante. În viața de zi cu zi apar mereu noi provocări și oportunități, fiecare având propriul mod de a le face față. Poate astăzi este despre energie, feminitate sau naturalețe, în timp ce mâine poate fi despre dispoziție zen și liniște interioară. Însă, oricum ar fi, starea de spirit conturează nu doar ziua ta, ci și a celor din jur.

Prebioticele, ingredientul cheie din formula deodorantelor Elmiplant, sunt nutrienți esențiali care stimulează producerea de bacteriile benefice corpului nostru, împiedicând în același timp, dezvoltarea celor dăunătoare.
Ele reprezintă în acest caz, o metodă naturală de a reduce mirosul neplăcut al transipirației și restabilirea echilibrului sănătos al epidermei. Oferă totodată, beneficii majore pentru epiderma, cu avantaje pentru întreg corpul, atât la nivel intern, cât și extern.

Doza zilnică de energie poate veni în multe forme, iar Elmiplant introduce inovația ce stă la baza unui tonus perfect, ce poate dura până la 48 de ore. Combinația unică de ingrediente de origine naturală și prebiotice oferă doza zilnică de energie, care completează starea de spirit.

Noua gamă este formată din 4 antiperspirante și 2 deodorante, toate având și varianta de roll-on, testate dermatologic pentru piele sensibilă. Acestea conțin elemente vitale pentru rutina de frumusețe precum vitamina C, minerale de argilă, ceai matcha sau trandafir – fiecare venind însoțit de ingredientul cheie, prebioticele, menite să susțină momente active, pline de energie, în orice formă ar fi.

noua gama Elmiplant

Imagine noua gama #elmiplant (4 antiperspirante și 2 deodorante)

  • Elmiplant Antiperspirant cu microcapsule cu acid Hyaluronic, pentru prospețime și hidratare
  • Elmiplant Antiperspirant cu Vitamina C, 100% naturală, pentru energie
  • Elmiplant Antiperspirant cu Argilă 100% naturală, pentru protecție invizibilă
  • Elmiplant Antiperspirant cu extract de ceai Matcha, pentru purificare naturală
  • Elmiplant Deodorant cu esență de Trandafir 100% organic, cu 0% săruri minerale, pentru energie feminină
  • Elmiplant Deodorant cu Quinoua, 100% organică, cu 0% săruri minerale, pentru o stare completă de bine

Încearcă noile deodorante Elmiplant și lasă-te purtată de energia ingredientelor inspirate din natură! Mai multe informatii despre toata gama de produse marca Elmiplant, se gasesc pe site-ul oficial www.elimplant.com.

Articolul urmator
„Demoni: Spirit”: înfruntăm Apocalipsa pentru păstrarea Marelui Echilibru în ultima apariție din seria semnată Laura Nureldin
„Demoni: Spirit”: înfruntăm Apocalipsa pentru păstrarea Marelui Echilibru în ultima apariție din seria semnată Laura Nureldin
Ce spirit al Crăciunului ești?
Incepe quiz
Ce spirit al Crăciunului ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.