Două cupluri din zodiac imposibil de despărțit

Două cupluri din zodiac imposibil de despărțit

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba de astrologie, planeta Venus este considerată femeia fatală, iar Marte, masculul alfa. S-a dovedit că atunci când Marte este în aceeași poziție cu Venus, există un mare grad de atracție între cei doi. De asemenea, când vine vorba de potrivirea dintre două zodii, planetele care le guvernează calitățile și trăsăturile de bază sunt elementele luate în considerare pentru a stabili care este gradul de compatibilitate dintre acestea.

Majoritatea persoanelor se întreabă zilnic dacă persoana pe care au ales-o ca partener este compatibilă cu ei. Este în natura noastră să ne îndrăgostim, adesea dintr-o mie de motive, dar asta nu înseamnă că motivele respective sunt și cele mai potrivite. Realitățile vieții ne izbesc de cele mai multe ori și atunci începem să ne îndoim de corectitudinea alegerilor noastre.

Horoscopul poate fi o soluție eficientă pentru a afla dacă ne potrivim sau nu cu partenerul nostru. Atunci când este corectă, astrologia ne poate oferi cele mai bune răspunsuri ce țin de compatibilitatea sau de incompatibilitatea dintre zodii.

Iată care sunt cuplurile de nedespărțit din zodiac!

Leu și Balanță

Deoarece aceste semne sunt guvernate de Soare, caracterele acestora tind să fie calde și extrovertite. Balanța este cunoscută pentru șarmul său aparte, pentru ablitatea naturală pe care o are în formarea relațiilor și abilitățile sociale, fiind mereu sufletul petrecerii. În combinație cu prezența dominantă a Leului, compatibilitatea devine una desprinsă parcă din povești.

Deși Leulacționează de obicei ca un conducător și își domină partenerul,acesta se schimbă într-o relație cu o Balanță. În locul dominatorului, Balanța va avea alături un prieten adevărat și un protector. Leul, în compania Balanței, este în stare de orice pentru a-i fura un zâmbet. Balanța va fi copleșită de cadouri scumpe și sofisticate. Personalitatea vibrantă a Leului și pofta sa de viață îl vor face mereu să fie în centrul atenției. Atunci când aceste două zodii sunt împreună, fii sigură că vor ieși scântei!

Fecioară și Vărsător

În această relație, Fecioara este cea care domină. Deoarece este o zodie meticuloasă, ea își va face un plan complex pentru a-i stârni interesul amoros Vărsătorului. Vărsătorul va fi cucerit de expresivitatea, de umorul și de istețimea Fecioarei. Deși pare un cuplu ciudat la prima vedere, tocmai acest lucru face ca legătura celor doi să fie foarte puternică.

Fecioarele sunt persoane practice, iar Vărsătorii sunt niște visători. Acest lucru îi face să se completeze reciproc perfect. Aceste două zodii își vor găsi interesele comune în natură și în artă. Atracția partenerului pentru micile plăceri ale vieții este un mare plus pentru Fecioara sensibilă și iubitoare de natură. Deși Vărsătorul poate considera Fecioara plictisitoare și pot apărea numeroase discuții pe această temă, cei doi nu se vor despărți, deoarece le este imposibil să își imagineze viața unul fără celălalt.

Articolul urmator
Ce semnificație au cifrele din CNP-ul tău. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul
Ce semnificație au cifrele din CNP-ul tău. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (85)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.