Exerciţiul de atenţie pe care îl rezolvă doar oamenii isteţi

Miercuri, 20.07.2016
de Andreea Marinescu

De multe ori, pentru a ne testa perspicacitatea, suntem puşi în faţa unor teste, ghicitori sau chiar puzzle-uri special create să ne stimuleze simţul observaţiei, precum şi inteligenţa. Amatorii acestor jocuri iubesc astfel de încercări, mai ales că sunt variate, amuzante şi creative.

Dacă te regăseşti printre cei cărora le plac astfel de provocări, îţi prezentăm un test ce i-a pus pe mulţi la încercare. Gradul de complexitate al acestui joc constă tocmai în... simplitatea lui. Îţi dăm un indiciu totuşi: aminteşte-ţi de proverbul „Cea mai bună ascunzătoare este la vedere”.

Aşadar, ai în faţă un tabel cu numere de la 1 la 9, aşezate în ordine crescătoare. După ce ai descoperit greşeala, trimite articolul prietenilor tăi, pentru a afla dacă ei au reuşit să rezolve problema.Nu uita, dacă ai reuşit să rezolvi testul, îndeamnă-ţi şi prietenii să găsească greşeala din imagine. Dacă nu ai reușit din prima încercare, nu renunţa şi continuă să cauţi indicii. Cu siguranţă vei descoperi ce este în neregulă în această fotografie.

Răspuns:

Majoritatea oamenilor sunt atenți la eventualele greşeli din tabel, când, de fapt, o eroare de scriere se ascunde în îndemnul ce însoţeşte imaginea cu tabelul. Aşadar, problema din imagine este cuvântul „articol” scris greşit. Dacă nu ai reuşit din prima să rezolvi problema, nu este nimic. Doar 2% dintre cei care fac exerciţiul găsesc greşeala din prima încercare.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (55)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!