Fashion&Beauty Corner continua in acest weekend la Ploiesti Shopping City

Redactor Divahair.ro

In acest weekend, Ploiesti Shopping City te invita la o noua sesiune de stil din cadrul evenimentului Fashion&Beauty Corner. Astfel, pe 20 septembrie, Gabriela Atanasov designer vestimentar si blogger de moda le va oferi pasionatelor de cumparaturi sfaturi de vestimentatie si stil, iar pe 21 septembrie, Adina Doneanu, fashion blogger va continua sesiunile dedicate frumusetii si noilor tendinte din acest sezon.

Noi sesiuni de stil la Ploiesti Shopping City


Cu ocazia noilor colectii de toamna - iarna 2014, cei mai cunoscuti bloggeri de moda vin la Ploiesti Shopping City pentru a le prezenta cele mai noi tendinte vizitatoarelor centrului comercial. Sambata, 20 septembrie, Gabriela Atanasov, blogger, creatoare si designer de moda, dar si fashion stylist, va fi speakerul evenimentului dedicat shoppingului si frumusetii.Duminica, 21 septembrie, Adina Doneanu, blogger cunoscut de moda, le invita pe doamne si pe domnisoare sa participe la o sesiune inedita cu sfaturi de stil si frumusete.

In plus, in perioada 15 septembrie - 12 octombrie, fanele de pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City se pot inscrie intr-un concurs special, unde pot castiga unul dintre marile premii in valoare de 1000 de lei si o sedinta de personal styling alaturi de Alin Galatescu, critic de moda si jurnalist fashion. Detalii despre competitie se pot gasi pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City  sau accesand link-ul aplicatiei: https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity/app_208195102528120. Mai mult, tot pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City, fanii vor putea solicita sfaturi de stil si vestimentatie de la cunoscutii bloggeri de moda: Oana ZidaruGabriela Atanasov sau Adina Doneanu.

Totodata, sedintele gratuite de make-up si mini-prezentarile de moda vor completa seria de evenimente din weekend-ul dedicat doamnelor si domnisoarelor care vor vizita Ploiesti Shopping City.

Articolul urmator Ce sunt bocitoarele? Mai există acest obicei la înmormântările din România?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.