Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Femeia cu suflet otrăvit din zodiac

Victoria Dragan

Fiecare om răspunde diferit la dezamăgirile pe care le presară destinul în calea lui. Unele persoane trec peste ele ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, altele le depășesc după ce timpul vindecă rănile, dar mai există și cele care adună frustrări în interior. Conform specialiștilor în astrologie, astfel de oameni se nasc într-un singur semn zodiacal, însă efectele negative se resimt doar în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Află ce nativă a zodiacului are sufletul otrăvit și ce a determinat-o să ajungă așa!

Nativa cu prea multă otravă în suflet: bea zilnic din cupa amărăciunii!

Dacă ți s-a întâmplat vreodată să îți iasă în cale o femeie aprigă, intensă și cu gura bogată în cuvinte de ocară, cu siguranță ai cunoscut una cu sufletul otrăvit. Ea oferă impresia că nu este niciodată mulțumită de nimic și aruncă în stânga și în dreapta cuvinte care străpung inima ca o sabie. În acele momente nu pare să îi pese prea mult de suferința pe care o provoacă. Ea nu se gândește decât cum să scape de otrava care îi macină zilnic sufletul.

Orgoliul, frustrările și visurile neîmplinite i-au otrăvit sufletul acestei native cu viață zbuciumată. Deși este cea mai puternică din zodiac, putând fi comparată chiar cu o amazoană, nu reușește totuși să uite lucrurile care au rănit-o. Spre exemplu, dacă s-a dăruit mult în dragoste și a fost rănită acolo unde o durea mai mult, va rămâne mereu cu o atitudine acră în privința bărbaților. Toți reprezentanții sexului opus din jurul ei vor bea din cupa cu amărăciune pe care le-o va servi fără să stea pe gânduri.

Tragem cortina și îți dezvăluim femeia cu suflet otrăvit: nativa Berbec. Înainte de a judeca aspru comportamentul ei, încearcă să înțelegi ce anume a făcut-o să ajungă astfel. Având în vedere că ambiția ei nu cunoaște limite, este evident că și așteptările sunt mari, mai ales atunci când vine vorba de oamenii dragi. Cum lucrurile se așază rar așa cum își dorește ea, nu este de mirare că trecerea timpului i-a otrăvit sufletul.

Nu există persoană din jurul nativei influențate de zodia Berbec, semn guvernat de planeta Marte (zeul roman al războiului), care nu să nu fi simțit pe pielea ei otrava cu gust amar. Sinceritatea acestei reprezentante este aproape ucigătoare, mai ales că nu așteaptă să fie trasă de limbă, ci spune ceea ce gândește direct. Este sigură pe ea, astfel că reușește întotdeauna să îi intimideze pe ceilalți. Nu degeaba consideră astrologii că ea face legea în horoscop.

Vrei să cunoști ingredientele otrăvii pe care o poartă în suflet? Ei bine, mixul este unul interesant și greu de suportat dacă ești mai slabă de inimă. Exigența, egoismul, criticile dure, agresivitatea, posesivitatea, încăpățânarea și irascibilitatea sunt dozate în cantități egale în personalitatea ei.

Nu oricine reușește să facă față temperamentului ei și, cu atât mai puțin, să îi vindece sufletul de otravă. Doar o persoană specială, una care se va ridica la nivelul așteptărilor ei, va reuși să elimine amărăciunea care o erodează pe interior.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (73)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!