Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Semnul care face legea în zodiac!

Andreea Baluteanu

Deşi fiecare dintre cele 12 semne astrologice are particularităţile sale, care îi asigură succesul în viaţă, numai unul dintre ele se poate mândri cu faptul că dispune de autoritatea supremă, oriunde ar merge! Nu există obstacol care să îl pună la pământ sau care să îl descurajeze să obţină ceea ce îşi doreşte, aşa că, rând pe rând, toate celelalte zodii se supun dominaţiei sale!

Descoperă în rândurile de mai jos semnul care face legea în zodiac!

Zodia căreia nimeni nu îi poate rezista

Surpriză sau nu, zodia care face legea şi-a văzut superioritatea recunoscută încă de la începuturi, fiind şi cea care deschide alinierea semnelor astrologice! Aşa cum ai ghicit deja, este vorba despre nativa din Berbec, care se bucură de o superioritate de necontestat!

Este suficient să arunci o privire asupra contextului planetar al acestei zodii, pentru a te convinge de potenţialul său. Berbecii sunt guvernaţi de Marte (Ares, în mitologia greacă), zeul războiului, a cărui autoritate era imposibil de negat. Cu aceeaşi putere irezistibilă sunt dotaţi şi azi nativii: poate că nu vor provoca măceluri la nivel global, dar cu siguranţă vor avea grijă să facă legea oriunde merg.

Elementul foc, care îi marchează atât de puternic existenţa, este o altă coordonată care îi asigură femeii născute în zodia Berbec puterea absolută! Cu un temperament impetuos, uşor inflamabil şi o personalitate impulsivă, nativa nu lasă nicio şansă oponenţilor, care, oricât de puternici s-ar crede, tot ajung să facă aşa cum le dictează ea!

În plus, primul semn astrologic este dotat cu o energie de invidiat, izvorâtă din prospeţimea începuturilor. Atunci când îşi pune ceva în minte, nu există impediment care să stea în faţa nativei. Ea va avea bărbatul pe care îl doreşte şi jobul la care râvneşte, cu singura condiţie să îşi pună rezervele aproape nesecate de hotărâre în slujba idealului său!

Deşi la început poate părea uşor să intri într-o cursă contra ei, dată fiind firea optimistă și veselă a nativei, odată ce va „mirosi” că vrei să te iei la întrecere cu ea, să te învingă va deveni principala ei menire. Să nu te laşi niciodată înşelată de personalitatea sa aparent jovială, pentru că, deşi nativa nu este un om rău, competitivitatea va deveni mereu primordială. Astfel, nu este exclus ca Berbecii să apeleze la mijloace murdare pentru a se asigura că vor câştiga, deoarece premiul întâi cu coroniţă devine principala lor preocupare!

Pare înspăimântător? Pentru a te linişti puţin, vom prezenta şi reversul medaliei: Berbecii sunt înzestraţi cu abilităţi naturale de conducere şi cu aptitudini de leadership, aşa că este chiar benefic să fie ei cei care fac legea în zodiac. Energia le este dublată de un curaj temerar, care îi va determina să se arunce primii în faţa pericolului, astfel încât noi, muritorii obişnuiţi, să avem o şansă în faţa unor obstacole care altfel ne-ar dărâma.

Mai mult, nativele adoră să experimenteze lucruri noi în aceeaşi măsură în care le plac provocările. Deşi pe ceilalţi „chiriaşi” ai zodiacului îi irită adesea supremaţia Berbecului, trebuie să recunoaştem că beneficiem de temeritatea lor, care ne deschide adesea în faţa ochilor lumi noi, pe care nu am avea curajul să le descoperim singuri. Nu degeaba sunt aceşti nativi mândrii deschizători ai zodiacului!

Tu ce părere ai? Eşti reprezentanta semnului care face legea în zodiac sau cunoşti o nativă dăruită cu aceste puteri?

Descoperă aici şi care sunt cele şapte magnifice ale zodiacului, dar şi femeia care cedează prea uşor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (65)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!