Femeia din zodiac pe care o respectă toţi bărbaţii

Marţi, 05.07.2016
de Andreea Baluteanu

Poate că reprezentanţii sexului masculin se îndrăgostesc rapid de Săgetător, cea mai frumoasă femeie din zodiac, şi sunt fascinaţi de senzualitatea Leoaicei, dar femeia pe care o vor respecta mereu nu este niciuna dintre aceste două focoase native!

Inteligentă, comunicativă şi independentă, nativa din zodia Gemeni este cea care câştigă admiraţia şi respectul tuturor bărbaţilor din jurul ei. Descoperă mai jos care sunt trăsăturile care îi determină chiar şi pe cei mai orgolioşi dintre masculi să plece capul spăşiţi în faţa acestei formidabile femei!

Gemeni, zodia pe care toţi bărbaţii o respectă

Cu siguranță femeile care se plâng că bărbaţii se joacă cu sufletele lor nu s-au născut în zodia Gemeni. În timp ce restul muritoarelor nu mai ştiu pe ce carte să mizeze pentru a le câştiga respectul tipilor pe care îi plac, nativa noastră nu face niciun efort pentru a dobândi autoritate asupra masculilor din jurul ei. Cum reuşeşte oare?

În primul rând, Gemenii se numără printre cele mai inteligente semne ale zodiacului. Guvernate de Mercur, spiritul agil şi întreprinzător care conducea negoţul în mitologia romană, nativele au o minte ascuţită şi o limbă şi mai şi. O discuţie cu ea este mai plină de neprevăzut decât o călătorie într-un loc necunoscut, mai palpitantă decât un rollercoaster şi mai fierbinte decât o partidă încinsă de amor. Gemenele sunt deştepte, au abilităţi de comunicare peste medie şi replici memorabile, iar bărbaţii din jurul lor nu pot decât să se declare învinşi în faţa tumultului de vorbe meşteşugite şi să asculte fascinaţi cum sunt puşi la punct.

O altă trăsătură de care tipii sunt fascinaţi este abilitatea extraordinară de convingere a nativei din Gemeni. Dacă o discuţie cu ea este asemănătoare unui sport extrem, un discurs de persuasiune livrat de această femeie formidabilă va fi similar unei călătorii cu maşina la mare viteză, fără centură de siguranţă. Ea are capacitatea de a convinge pe oricine că cerul este, de fapt, colorat în purpuriu, iar după ce auditoriul ei vrăjit va aproba fascinat teoria sa, Geamăna plictisită va vira la 180 de grade şi îi va întreba dezamăgită cum au ajuns ei la această ridicolă concluzie. E aproape imposibil să ţii pasul cu mintea ei, iar bărbaţii respectă acest lucru.

Mai departe, nativa este simbolul independenţei feminine din zodiac. Bărbaţii adoră să facă pe masculii feroce în faţa unei gingaşe fete speriate, dar puterea Geamănei va fi cea care le va câştiga admiraţia. Ea nu are nevoie nici de braţul lor protector, nici de curajul lor de nezdruncinat în faţa cotropitoarelor insecte: ştie prea bine că se poate baza pe ea însăşi (în plus, păianjenii sunt parteneri fascinanţi de discuţie, mai interesanţi decât mulţi dintre tipii cu care a avut de-a face).

Inteligenţa, spiritul de independenţă şi abilităţile de convingere ale nativei din Gemeni sunt completate de şarmul ei! Poate că nu e cea mai frumoasă sau cea mai senzuală, dar cu siguranţă această femeie este cea mai fermecătoare din tot zodiacul. Atunci când personalităţi ca Angelina Jolie şi Marilyn Monroe îţi împărtăşesc semnul zodiacal, este clar că dispui de veleităţi de cuceritoare!

Însă respectul bărbaţilor este cimentat pentru totdeauna de atitudinea femeii din zodia Gemeni. Poate la început sunt speriaţi de faptul că nu au în faţă o femeie care să le aprobe zâmbind orice cuvânt şi să le asculte cu gura căscată de admiraţie toate teoriile fanteziste, dar în curând se vor declara cuceriţi de încrederea debordantă a nativei. Această femeie nu le va accepta punctul de vedere fără un argument puternic, nu se va lăsa impresionată prea uşor de realizările lor şi sub nicio formă nu le va permite să o calce în picioare. Nu e vorba de orgoliu, nici de teatru de cuceritoare, ci de respect de sine: iar tipii adoră asta.

Nu în ultimul rând, complexitatea femeii din zodia Gemeni este cea care „le pune capac” bărbaţilor. Inteligentă, fermecătoare şi provocatoare, ea se cunoaşte foarte bine şi nu se va justifica niciodată. Ceea ce nu înseamnă că relaţia cu ea este un chin apocaliptic! Dimpotrivă! Odată cucerite, Gemenele se transformă (cuvântul definitoriu al personalităţii lor) în partenere calde, loiale şi protectoare, care îşi vor susţine mereu aleşii. Desigur, va fi necesar ca bărbatul din viaţa lor să le facă faţă în continuare în discuţiile pline de patos şi să nu le plictisească, dar suntem sigure că respectul pe care nativele l-au consolidat încă de la început îi va împiedica pe tipi să comită aceste greşeli.

Tu ce părere ai? Eşti născută în această zodie care trezeşte respectul bărbaţilor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (93)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!