Floria.ro câștigă cel de-al al 5-lea premiu pentru “Cea mai bună florărie online” în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2016

Redactor Divahair.ro

Floria.ro, lider pe piața de florării online în România, a câștigat pe 16 noiembrie, pentru a 5-a oară premiul pentru „Cea mai bună florărie online”, în cadrul Evenimentului Anului e-Commerce, GpeC 2016. Ca o încununare a palmaresului, Floria.ro a obținut și premiul pentru “Cel mai bun magazin online” din grupa Experienced. Cel din urmă premiu este o noutate pentru echipa Floria.ro, iar onoarea de a câștiga aceste două distincții este incomensurabilă.

“Câștigarea premiului pentru „Cea mai bună florărie online”, pentru a 5-a oară, reprezintăpentru echipa Floria.ro o bucurie enormă și un îndemn spre o evoluție de neoprit. Bucuria noastră nu s-a oprit aici, s-a intensificat atunci când am aflat că ocupăm poziția întâi și în rândul celor mai bune magazine online, din grupa Experienced. Cea din urmă distincție reprezintă o noutate pentru echipa Floria.ro și o confirmare în plus că prin dedicare absolută, pasiune și responsabilitate, se poate atinge performanța dorită. Suntem profund emoționați și încurajați de aceste distincții să progresăm din ce în ce mai mult”declară Marina PopescuGeneral Manager Floria.ro.

Normele urmărite de juriul GPeC au constat în a analiza elementele specifice pentru prezența online, precizia grafică, usurința de navigare și comandă, și SEO. Juriul a fost atent și la butonul de căutare sau experiența vizitatorului pe site, dar și la indicatorii importanți pentru profesionalismul în afacere, precum amabilitatea personalului de vânzări și suport. De asemenea, o altă departajare s-a creat în urma analizei asupra respectării termenelor de livrare, prezentarea produsului la livrare, interacțiunea cu clientul sau calitatea buchetelor și a florilor.

“Anul 2016 a fost unul fructuos și a adus pentru Floria.ro două premii de o importanță majoră în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2016. Aceste două distincții sunt o validare a muncii remarcabile depusă de întreaga echipă Floria.ro și a faptului că reprezentăm un colectiv omogen și puternic, care merită încrederea și sprijinul clienților, care mizează pe noi zi de zi să livrăm buchete superbe oriunde în Romania” completează Marina Popescu.

Despre Floria

Floria.ro, afacerea care conduce in topul vanzarilor online de flori, a implinit6 ani de existentain 2016. Floria.ro a castigat de cinci ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) si premium pentru Cel mai bun magazin online in 2016, tot la GPeC. Din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.

Floria.ro este marca atestata Trusted. Floria.ro livreaza flori si buchete in toata lumea si, in peste 130 de orase din Romania, ofera transport gratuit si livrare in 2 ore.

Articolul urmator Cea mai ciudată trăsătură a ta, în funcție de al câtelea născut ești în familie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.