Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Hei, tu, cel care mi-ai frânt inima și mi-ai făcut viața un calvar, îți mulțumesc!

Otilia Geavlete

Uneori, să fii singură este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla, după o lungă perioadă în care ai fost prinsă într-o relație toxică sau abuzivă. Sentimentul de libertate și ușurare pe care îl ai este de neegalat, iar puterea pe care ai dovândit-o te face să privești cu mai multă încredere spre viitor. 

Când te eliberezi de sub influența unei persoane toxice, poți, în sfârșit, să te reconectezi cu adevăratul tău sine

În loc să te simți întristată că ești singură, în vreme ce alții au familii, mulțumește destinului că ai scăpat de persoana care îți făcea viața un calvar. Odată ce suferința pe care fostul tău partener ți-a lăsat-o în suflet va trece, te vei ridica din cenușă asemeni unui phoenix și vei putea să-ți reconstruiești viața. 

cearta

Atunci îți vei da seama că trebuie să-i mulțumești persoanei care ți-a permis să fii din nou tu însăți și să realizezi cât de multe pierdeai rămânând într-o relație abuzivă. Îi vei fi recunoscătoare celui pe care l-ai iubit că te-a făcut să înțelegi cum sunt oamenii cu adevărat. 

Spune-i ”Mulțumesc” celui care te-a făcut să suferi, pentru că datorită lui ai devenit mai puternică

Grație partenerului tău abuziv, ai înțeles cum trebuie să te protejezi într-o relație și care este adevărata cale care ți se potrivește. Ți-ai dat seama că nu trebuie să-ți mai abandonezi visele și să intri într-o legătură care te face să suferi, doar pentru a nu fi singură. Odată ce te-ai eliberat de trauma emoțională prin care ai trecut, poți privi cu mai multă claritate în jurul tău și găsi misiunea care ți se potrivește. 

Mulțumește-i iubitului tău nepăsător pentru că te-a făcut să apreciezi mai mult lucrurile simple ale vieții, micile bucurii care ți-au lipsit cât ai fost captivă în relația voastră plină dezamăgitoare. Fii recunoscătoare că te-a învățat cum să te ferești de persoanele manipulatoare, narcisiste și abuzive și să intri numai în legături sănătoase, care te împlinesc.

A te iubi pe tine este primul pas pentru vindecarea traumelor emoționale. Atunci când nu mai este nimeni care să te critice și să te coboare în propriii tăi ochi, vei înțelege ce ființă minunată ești și ce posibilități nelimitate ai înainte. 

”Îți mulțumesc că mi-ai făcut viața mizerabilă”

Așa trebuie să-ți începi scrisoarea către fostul tău partener. Chiar dacă nu i-o vei trimite niciodată, te va ajuta să te vindeci de rănile relației și tristețea despărțirii. 

despartire

”M-ai făcut să înțeleg că pot și vreau mult mai multe în viața mea. M-ai ajutat să văd adevăratele intenții ale oamenilor. Datorită ție, pot  deosebi acum oamenii sinceri de cei falși și profitori. 

Îți mulțumesc că mi-ai arătat cum vreau să fiu iubită. Acum sunt sigură că nu voi mai lăsa niciodată pe nimeni să mă trateze în felul în care ai făcut-o tu. Îți mulțumesc că mi-ai deschis ochii și m-ai făcut să înțeleg ce ființă valoroasă sunt, dar și care este natura oamenilor de lângă mine și în cine trebuie să am încredere. 

Îți mulțumesc că moi-ai făcut viața un calvar, pentru că astfel am devenit mai puternică și nu mă voi mai opri niciodată până ce nu îmi ating toate visele.”

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!