Idei de torturi pentru aniversarea copilului tău

Alexandra Dragoi

Fiecare an petrecut alături de copilul tău este unul marcat de emoție, noi descoperiri și foarte multă fericire. Ziua de aniversare a copilului tău este un prilej de încântare, atât pentru tine, cât și pentru cel mic. Ambii aveți emoții, numai că unul dintre voi va trebui să planifice în detaliu întregul eveniment, în așa fel încât să iasă impecabil. Orice zi aniversară trebuie să rămână, până la urmă, o amintire plăcută, încântătoare.

Pe lângă cadourile primite și activitățile distractive, nelipsite de la o petrecere, tortul va fi punctul principal de atracție. Acesta trebuie să aibă un gust plăcut, iar aspectul trebuie să dea pe spate orice invitat. Totodată, trebuie avută foarte multă grijă la designul ales pentru tort, iar ingredientele folosite în crearea acestuia trebuie să fie dintre cele mai bune, fără mixuri sau alte artificii, pentru un profit mai mare.

Pentru  a-ți face mult mai ușoară alegerea, puțină inspirație oferită de modelele de Art Dessert ar fi mai mult decât binevenită. Cofetăria Art Dessert by Irina Apostol și-a câștigat deja un renume în crearea celor mai frumoase, dar și mai delicioase torturi. Până la urmă, inspirația trebuie să provină de la cei mai buni, nu?

 

  1. Tort Jurassic World

Multor copii, în mod explicabil, le plac dinozaurii, dar mai ales, filmul care a inspirat toată această nebunie - Jurassic World. Culorile folosite în crearea acestui tort, precum și creativitatea de care s-a dat dovadă în crearea acestui design conturează per ansamblu un model de tort care nu are cum să fie uitat, dimpotrivă chiar. Rămâne mult timp imortalizat pe retină.

 

  1. Tort cu bufnițe

Bufnițele sunt niște ființe superbe și fascinante, care de cele mai multe ori sunt asociate cu înțelepciunea. Dacă se optează pentru varianta lor ceva mai colorată, sunt, din start, alegerea ideală pentru orice copil, indiferent că este fetiță sau băiat. În plus, detaliile crenguțelor și florile dispuse în anumite zone ale tortului, îl definesc prin bogăția detaliilor.

  1. Tort cu model înghețată, deliciul verilor călduroase

Ideea ca un tort să fie inspirat și decorat cu diverse dulciuri e ca un vis devenit realitate pentru mulți copii, care, știm bine, sunt înnebuniți după orice conține zahăr. În plus, înghețata care pare să se topească, din partea de sus a tortului e o imagine foarte drăguță. Combinația interesantă dintre turcoaz și roz palid completează ideea acestui tort, extrem de „dulce”.

 

  1. Tort pentru micii rockeri

Ce mesaj mai drăguț și mai plin de semnificație poate fi pentru un copil care adoră să cânte la chitară electrică decât „you Rock!”? în funcție de pasiunile muzicale sau sportive pe care le are micuțul tău, poți da comandă de un tort care să se inspire din acestea. Completat cu un mesaj drăguț, tortul va aduce direct la inima celui mic, care va ști că este susținut și încurajat.

 

  1. Tort cu mulți, mulți trandafiri

Dacă totuși preferi modelele ceva mai clasice, dar care să fie pline de contraste și atractive din punct de vedere vizual, prăjitura cu motive florale de mai sus ar putea să fie cea mai bună alegere în acest sens. Combinația dintre roșu și alb a fost văzută dintotdeauna ca una extrem de reușită, iar multitudinea de trandafiri mici, strâns uniți unii de ceilalți oferă per ansamblu un aspect rafinat. În plus, acest sortiment este mai puțin restrictiv la capitolul cantitate

Acum că ai văzut câteva dintre varietățile de torturi Art Dessert, nu-i așa că ar fi păcat să te limitezi la același tort plictisitor, care nu a fost niciodată apreciat? Nu-i așa că parcă simți că nu ar mai fi completă aniversarea copilului tău, fără o asemenea bijuterie creată de cofetari iscusiți?

Articolul urmator De ce să nu mai folosești husă de protecție pentru telefonul tău mobil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.