Iluzia optică a momentului care a aruncat internetul în aer. Tu găsești leopardul din imagine?

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un fotograf pe nume Abhinav Garg, din New Delhi, India, a reușit să transforme, fără voia lui, o fotografie realizată în timpul unei plimbări prin natură, în cea mai tare iluzie optică a momentului, ce i-a pus pe jar pe internauții din toată lumea.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este de profesie inginer IT, iar cea mai mare pasiune a sa este fotografia. El se călătorește în multe locuri speciale din lume, în căutarea celor mai frumoase cadre. Aflat într-o vizită pe dealurile Aravali din Jaipur, statul indian Rajasthan, el a fost sfătuit de localnici să meargă într-o anumită zonă, pentru că are foarte mari șanse să surprindă un leopard în imagini.

imaginea cu un leopard camuflat, care a devenit virala pe internet

Un leopard este perfect camuflat în această imagine. Credit foto: Abhinav Garg. Sursa foto: Instagram

Fotograful nu a stat prea mult pe gânduri și s-a hotărât că vrea să întâlnească felina cu orice preț. A așteptat ore în șir pe deal dar, spre disperarea sa, nu a putut observa animalul cu ochiul liber. Între timp, a făcut mai multe fotografii cu peisajul sublim și, într-un final, s-a hotărât să se dea păgubaș.

Abia când a ajuns acasă și a transferat toate pozele pe laptopul său, a început să mărească imaginea și... surpriză! Maiestuoasa felină a fost în fața lui tot timpul, doar că era atât de bine camuflată, încât el nu a reușit să o observe. 

"Am fost șocat să văd că leopardul a fost acolo în tot acest timp. Am fost foarte încântat că l-am văzut, chiar dacă nu la fața locului. Este prima dată când văd un leopard în realitate. Este cel mai bine camuflat animal pe care l-am văzut vreodată", a dezvăluit el, conform TheSun.co.uk.

Fotografia a fost realizată pe data de 5 iunie 2021 și s-a viralizat cu o viteză incredibilă în mediul online. Felina este perfect camuflată cu împrejurimile și i-a pus în dificultate pe mulți dintre cei care au analizat imaginea. Chiar și pentru o persoană cu o privire ageră, este foarte dificil să repereze leopardul, printre vegetația densă și zonele stâncoase.

imaginea cu un leopard camuflat, care a devenit virala pe internet

Tu ai reușit să găsești leopardul din imagine?

Sursa foto princială: Abhinav Garg Instagram

Surse articol: TheSun / DailyMail / Ladbible

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Sărbătorile de iarnă la români: care tradiții se mai respectă din vechime și care nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.