Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

În ce zodii s-au născut cei mai răi oameni

Alexa Galgau

Au existat pe lume, de-a lungul istoriei, niște oameni malefici prin excelență, care au făcut enorm de mult rău omenirii din cauza firilor lor sângeroase și a ideilor lor extremiste. Nu avem cum să îi înțelegem complet pe cei mai răi oameni și nu avem de unde să știm ce anume a putut să îi influențeze astfel încât să scrie cele mai întunecate pagini din istorie.

Pentru că se spune că zodiile ne influențează profund personalitățile, astăzi îți dezvăluim în ce zodii s-au născut câțiva dintre cei mai malefici oameni din istoria recentă.

Zodiile celor mai răi oameni

Osama Bin Laden

Osama Bin Laden este unul dintre personajele cele mai întunecate ale istoriei moderne și, deși a fost omorât acum câțiva ani, în 2011, imaginea lui va bântui mult timp națiile lumii, în special poporul american. El a fost fondatorul organizației teroriste Al-Qaeda, răspunzătoare pentru atacul terorist de la 11 septembrie 2001. Născut pe 10 martie 1957, Osama Bin Laden a fost un Pești cu o latură extrem de întunecată. Deși nativii se numără printre zodiile cele mai altruiste și pline de compasiune, există și cazuri în care ei devin foarte periculoși și inumani, poate din cauză că sunt adesea răniți de cei din jur. Peștii traumatizați pot ajunge cu ușurință criminali în serie, iar mulți dintre ei au probleme cu consumul de droguri, ceea ce amplifică aceste tendințe.

Benito Mussolini

Fără nicio îndoială, Benito Mussolini a fost unul dintre cei mai răi oameni care au influențat istoria omenirii și a fost fondatorul partidului fascist în Italia, în 1919. În timpul regimului său dictatorial, 400.000 de italieni au murit în cel de-Al Doilea Război Mondial, dar și 30.000 de etiopieni în timpul ocupării italiene a Etiopiei. Părintele fascismului a fost o adevărată inspirație pentru o altă figură malefică a secolului trecut: Adolf Hitler. Mussolini a știut cum să cucerească mulțimile, iar această calitate s-a „datorat” și faptului că s-a născut în zodia Leu, ceea ce explică și setea de glorie și ambiția infinită care l-au dus așa departe.

Charles Manson

Una dintre cele mai sângeroase figuri ale istoriei americane este criminalul Charles Manson, care a șocat o lume întreagă cu faptele sale odioase. El a format o grupare criminală și, alături de membrii acesteia, a omorât nouă oameni într-o perioadă de cinci săptămâni, în vara lui 1969. Manson, care acum are 81 de ani, s-a născut pe 12 noiembrie, în zodia Scorpion. Aceasta este una dintre cele mai răzbunătoare și diabolice zodii ale horoscopului, iar în circumstanțele nepotrivite, nativii pot deveni criminali sau îi pot manipula cu ușurință pe alții să comită crimele pentru ei, așa cum a fost și în cazul lui Manson.

Hitler

Dacă ar fi să ne imaginăm întruchiparea Răului, cel mai probabil gândul ne-ar duce la figura lui Adolf Hitler, al cărui partid nazist a fost răspunzător pentru genocidul a 5,5 milioane de evrei și moartea a circa 19 milioane de civili și prizonieri de război. Pe scena războiului mondial, au murit  în total 29 de milioane de soldați și civili, ceea ce a clasat acest conflict pe primul loc în topul celor mai sângeroase din istorie. Hitler s-a născut pe 20 aprilie, așadar era în zodia Berbec. Berbecii sunt firi ambițioase, dar și foarte încăpățânate. Nativii vor să fie conducători absoluți și nu se dau în lături de la nimic pentru a-și vedea idealurile realizate. Dacă aceste idealuri sunt extremiste, chiar și un scenariu precum Al Doilea Război Mondial este posibil.

Kim Jong Il

Kim Jong Il, tatăl lui Kim Jong-un, actualul conducător al Coreei de Nord, a fost unul unui dintre cei mai răi oameni care au ajuns într-o poziție de conducere. În timpul regimului său extremist, populația a suferit de foamete, iar drepturile umane au devenit un concept tot mai încețoșat. Această „tradiție” întunecată este continuată astăzi de fiul său, Kim Jong-un, ale cărui viziuni totalitare trag țara într-o criză financiară tot mai adâncă. Kim Jong Un s-a născut pe 16 februarie 1941, în zodia Vărsător. Deși nativii sunt, de obicei, persoane pacifiste, ei pot deveni foarte răzbunători și au o tendință către fanatism, care, în anumite situații, poate să îi conducă pe o cale greșită.

Nu știm dacă cei mai răi oameni din istorie au fost sau nu influențați de astre, dar cert este că au avut câteva dintre trăsăturile dominante ale semnelor lor astrologice.

Descoperă și 5 zodii cu care să nu intri niciodată într-o ceartă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!