Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Iubire cu jumătate de măsură. Poți iubi două persoane în același timp, la aceeași intensitate?

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Poți fi îndrăgostit de două persoane în același timp

Poți fi îndrăgostit de două persoane în același timp

Experții susțin că posibilitatea de a-ți împărți inima între două persoane pe care le iubești cu aceeași intensitate nu este exclusă. Credința larg răspândită că nu poți iubi decât o persoană este determinată de faptul că dragostea este un sentiment atât de obsesiv și consumator încât ți-e greu să crezi că o poți dărui către două persoane în același timp.

Sursa foto: Pinterest

Dragostea este un sentiment minunat care ne poate schimba viața. Primele momente ale unei iubiri sunt atât de intense, încât totul ți se pare perfect și nu te gândești că felul în care te simți se va schimba vreodată. Ești convins, literalmente, că lucrurile vor fi astfel pentru totdeauna. 

Dar viața înseamnă transformare, iar sentimentele se supun și ele acestei legi firești. Chiar dacă atunci când ne îndrăgostim de o persoană suntem convinși că nu vom mai simți cu nimeni altcineva aceleași emoții răscolitoare, timpul ne modifică viziunea. S-ar putea să apară altcineva în viața noastră care să ne tulbure, chiar dacă iubim în continuare persoana de care ne-am îndrăgostit. 

Deci, întrebarea-cheie este: poți iubi în același timp două persoane, cu aceeași intensitate? Iată câteva răspunsuri interesante. 

Surse foto: iStock, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!