Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Jupiter este în opoziţie cu Soarele. Zodiile au probleme în viaţa personală

Luni, 03.04.2017

Luna aprilie începe cu planeta Jupiter în opoziţie cu Soarele, pe 7 aprilie, ceea ce prevesteşte momente întunecate, cu mare impact asupra vieţii personale a fiecărei zodii, probleme de comunicare, decizii luate în grabă.

Berbec

Pentru Berbeci, perioada aceasta le aduce deschidere către experienţe noi, mai ales în latura romantică a vietii lor. Dorinţa de iubire nu este umbrită de muncă, astfel că succesul nu întârzie să apară şi poate rezulta într-un câştig financiar mare.

Deşi, din acest punct de vedere, le merge bine, Berbecii sunt supuşi stresului şi exceselor. Recomandarea astrologilor este să fie atenţi dacă nu vor să cadă pradă accidentărilor sau apariţiei unor boli de care credeau că au scăpat. Sănătatea este importantă şi trebuie tratată ca atare.

planeta Jupiter

Taur

Pentru Tauri, cuvântul-cheie este prudenţa. Perioada aceasta vine cu un sentiment de stângăcie şi lipsă de coordonare, fapt care poate duce la o stare de stres accentuată şi accidentări. Gândeşte-te bine înainte să faci ceva.

În ceea ce priveşte relaţiile, apar probleme pe care trebuie să le rezolvi, ceea ce îţi cauzează o stare de stres. În acelaşi timp, apar şi conflicte familiale cărora să le faci faţă. Deşi ai probleme în familie şi în dragoste, reperul tău după care trebuie să te ghidezi luna aceasta trebuie să fie latura profesională.

Gemeni

Opoziţia lui Jupiter faţă de Soare îţi aduce confuzie, o stare de spirit mai puţin bună, eşti vulnerabilă în faţa bolii. Te simţi constrânsă şi fără putere să faci ce îţi doreşti. Este indicat să ai grijă la excese şi să încerci să te linişteşti, să cauţi compania persoanelor optimiste, care te pot ajuta să depășești această perioadă mai sumbră.

Rac

Pentru Raci, stresul este lucrul de care trebuie să se ocupe în luna aprilie. Munca multă poate să te ducă la epuizare şi să-ţi scadă puterea de concentrare. Fii atentă la ce sarcini preiei şi ce este cu adevărat important pentru tine să faci. Refuză politicos atunci când este cazul şi atenţie la starea ta de sănătate. Conservă-ţi energia şi fă doar lucrurile necesare.

Activitatea pe care o faci suferă transformări, de vină fiind opoziţia lui Jupiter, şi este posibil să-ţi schimbi locul de muncă. În relaţia de iubire apar diferenţele de comunicare, aşa că acordă timp să rezolvi conflictele şi să readuci armonia în cuplu.

Leu

Cariera este în prim-plan în această lună, însă problemele legate de casă şi cele emoţionale te ţin pe loc. Au loc schimbări în privinţa carierei sau a studiilor. În ceea ce priveşte latura financiară, există un regres, trebuie să revizuieşti foarte bine investiţiile pe care aveai de gând să le faci. Apar întârzieri în privinţa banilor, ceea ce te face să reconsideri modul cum îi administrezi.

Te grăbeşti în relaţie şi nu o laşi să se dezvolte natural, preferând conflictele de natură romantică. Este necesar un echilibru între viaţa socială şi cea familială, astrologii recomandând să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă. Nu lăsa activităţile sociale să-ţi deterioreze relaţia romantică.

Fecioară

Pentru Fecioare, luna aprilie este destul de agitată, fapt care cere mult consum de energie. Vestea bună este că în planul carierei îţi merge bine şi e posibil chiar să avansezi. În schimb, sunt şanse să ai conflicte cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte latura financiară, aşa că atenţie mare la cheltuieli.

Balanţa

Ceea ce au de făcut Balanţele în luna aprilie este să gestioneze bine problemele profesionale, cele domestice şi cele care ţin de latura emoţională. Opoziţia lui Jupiter îţi va afecta activitatea, aşa că este indicat să iei pauze în care să-ţi pui în ordine gândurile. Conservarea energiei este un alt aspect important pe care să-l iei în considerare. Lucrează la lucrurile cu adevărat importante şi amână-le pe cele nesemnificative. Poţi delega unele sarcini şi altor persoane competente. Provocările în carieră şi în iubire îţi vor fi aduse în atenţie în această lună şi e bine să ai suficientă energie pentru a le face faţă.

zodiac

Scorpion

Pentru tine, lucrurile cu care va trebui să te confrunţi ţin de problemele domestice şi de cele emoţionale. De asemenea, este util să revizuieşti planurile de carieră şi să-ţi faci o strategie care să te ducă în locul unde îţi doreşti. Se vor petrece schimbări în latura profesională. Poţi chiar să-ţi schimbi locul de muncă sau să începi o nouă afacere. Planetele nu-ţi sunt favorabile în domeniul financiar, deci ai răbdare să faci mai multă cercetare şi lasă timpul să acţioneze.

Săgetător

Este timpul să acorzi atenţie problemelor familiale şi să creezi stabilitate la nivel psihologic. Este important pentru tine acest lucru, deoarece succesul în carieră depinde de starea ta de bine. Este momentul să iei în considerare şi sfaturile celorlalte persoane şi să te adaptezi în situaţii noi. În privinţa atmosferei familiale, încarcă-te cu multă răbdare, căci vor fi conflicte în această lună cărora trebuie să faci faţă şi să menţii o stare de linişte. Pentru a avea ordine în viaţă şi calm, ai grijă la sănătatea ta emoţională.

Capricorn

În familie, atmosfera este cam tensionată, astfel că vor ieşi la iveală multe lucruri care nu funcţionează. De asemenea, nici viaţa ta amoroasă nu este atât de strălucitoare, întrucât aspectele nerezolvate nu mai suferă amânare şi trebuie clarificate. Este posibil să ai parte de o despărţire. Sănătatea este un alt lucru important de care trebuie să ai grijă în această lună. Lucrează inteligent şi ia-ţi suficiente pauze, astfel încât să nu cazi pradă epuizării. Rămâi la lucrurile esenţiale, care contează pentru tine, şi deleagă celorlalţi ceea ce crezi că te stoarce de energie.

Vărsător

Luna aprilie vine cu schimbări în plan profesional. Asta poate implica o schimbare a locului de muncă sau a sarcinilor pe care le faci în prezent în activitatea ta. Poţi chiar să ai parte de o modificare în ceea ce priveşte profesia, astfel că e posibil să faci cu totul altceva decât faci acum. În plan financiar, este semnalată o situaţie de urgenţă de care trebuie să te ocupi. În iubire, ies la iveală probleme cu persoana iubită şi e posibil ca relaţia voastră să se termine, mai ales dacă nu are o bază destul de puternică.

Pești

Pentru Peşti, sunt posibile schimbări în domeniul profesional. Există şanse să alegi o altă carieră sau să începi o nouă afacere. Atmosfera familială este mai tensionată, în special cu un membru al familiei, iar chestiunea în cauză cere timp să se vindece. În viaţa de cuplu, planetele îţi trimit semnale să nu grăbeşti lucrurile şi să le laşi să vină natural. Încetineşte ritmul şi acordă-ţi atenţie. Problemele vechi ies la suprafaţă şi trebuie să le discuţi cu partenerul dacă vrei să readuci armonia în iubire.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!