Libris.ro asigură standurile de carte la târgurile de carte de la Paris și Leipzig

Libris.ro asigură standurile de carte la târgurile de carte de la Paris și Leipzig

Redactor Divahair.ro

În acest final de săptămână, Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, reprezintă România la două târguri de carte importante: Paris și Leipzig.

Libris.ro asigură standurile de carte ale României la târgul de carte de la Paris, la invitația ICR, în perioada 16-19 martie 2018, precum și la târgul de carte din Leipzig, la invitația Ministerului Culturii, în perioada 15-19 martie.

 Libris la targul de la Paris

Parteneriatul Libris.ro cu ICR pentru crearea unui stand de carte spectaculos la Salonul Cărții de la Paris se desfășoară pentru al 4lea an consecutiv. În cadrul parteneriatului, Libris.ro asigură personalul de la stand și propune vizitatorilor peste 400 de titluri de carte în limba română, cele mai vândute titluri din ultimul an.

 Libris la targul de la Lepizig

La Leipziger Buchmesse - Târgul de carte de la Leipzig, România este țara invitată de onoare. Libris.ro reprezintă pentru prima dată România în cadrul acestui târg și propune publicului o selecție de aproape 500 de titluri apreciate de români în ultimele luni. Târgul de la Leipzig se deschide pe 15 martie și este deschis vizitatorilor până pe 19 martie.

“La Libris, ne asumăm misiunea de a convinge tot mai mulți români să citească. Facem acest lucru prin programe de încurajare a lecturii pe care le desfășurăm pe plan local, însă ne dorim ca și românii stabiliți în străinătate să rămână aproape de cultura românească, de cărțile autorilor români și de lectura în limba română. Din acest motiv, pentru noi este o onoare să susținem standurile de prezentare ale României la târgurile de carte din străinătate. Este primul an când suntem prezenți la două târguri importante, în paralel, la Paris și Leipzig. Atât în Franța, cât și în Germania, există comunități importante de români care se vor bucura să descopere titlurile pe care le propunem, cele mai vândute titluri de carte pe Libris.ro” - Virgil Oniță, Director General grup de firme Libris.

Despre Libris.ro

Fondat în 2009, Libris.ro este o afacere 100% românească și cea mai mare librărie online din România. Peste 120.000 de titluri de carte stau la dispoziția cititorilor pe Libris.ro, alături de jocuri pentru copii, board games, muzică, filme și cadouri.

Din decembrie 2014, Libris.ro s-a alăturat Organizației "Salvați Copiii" în proiectul de reducere a mortalității infantile în România.

Surse foto: Libris.ro

Articolul urmator
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.