Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Lidia Fecioru ne învață cum să scăpăm de energiile negative cu ajutorul unui ou

Ramona Jurubita

Terapia cu bioenergie este tot mai practicată la noi în țară și mulți oameni au început să țină cont de sfaturile bioenergoterapeutului Lidia Fecioru (59 de ani) care explică, în aparițiile sale la emisiunea "Adevăruri ascunse", tot ce trebuie să facem pentru a scăpa de probleme, de boli și de energii negative.

Ea a câștigat încrederea publicului datorită informațiilor pe care le prezintă de fiecare dată în cadrul rubricii pe care o are la Antena 3 și a reușit să își deschidă propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă în București. Lidia Fecioru a vorbit despre cea mai simplă tehnică prin care cineva poate scăpa de energiile negative, cu ajutorul unui ou crud.

Lidia Fecioru spune că un ou crud pus într-un pahar cu apa poate alunga energiile negative dintr-o încăpere

"Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci.", a declarat Lidia Fecioru.

Se pare că simpla plimbare a oului pe corp ar fi suficientă pentru a îndepărta toate energiile negative care se adună atât în jurul nostru, cât și în corp.

O altă practică folosită pentru a ține bolile departe este poziționarea unui ou pe noptieră înainte de culcare. Acest lucru nu se face oricum, ci cu ajutorul unui pahar de apă în care trebuie să punem oul spart. Lidia Fecioru a explicat în detaliu care sunt etapele acestui truc și ce beneficii aduce în viața celor care apelează la el.

„Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice 'dom'le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator.", a spus ea.

De altfel, bioenergoterapeutul a dezvăluit și alte secrete pentru reducerea energiilor negative dintr-o încăpere. Pe lângă ou, sarea și mătura sunt alte două elemente importante care ne pot scăpa rapid și ușor de neplăceri.

„E bine să ţii oul langă tine, într-un fes. Scăpăm de energiile negative, dar și multe făcături – farmece. Oul este celulă vie. Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine să calci pe sare, că te cerţi. Mătura trebuie pusă la usă și cu susul, cu paiele alea în sus. Mătura e foarte importantă pentru a tăia energiile negative. Toate vrăjitoarele care sunt făcute pe mătură au fost realizate cu acest scop.”, a explicat specialista în bioenergii.

Un alt subiect atins de Lidia Fecioru a fost cel cu privire la nodurile Hartmann, care emană energii negative și care ar trebui îndepărtate, mai ales din apropierea zonei de dormit. După spusele sale, aceste noduri (puncte de intersecții dintre anumite linii din rețeaua geofizică) ne pot face rău.

"Nodurile Hartmann sunt peste tot. Sunt cu extragere sau cu explozie a energiilor. Cele negative atrag energii sub formă de con. Se pot găsi în dreptul patului. De aceea, e bine să facem măsurători, cu ajutorul unui pendul. Dacă pendulul face cerc, înseamnă că acolo e energie negativa.

Mai mult, este bine să întrerupi aceste noduri, care pot provocă tot felul de îmbolnăviri sau dureri inexplicabile. Poţi face acest lucru dacă pui o oglindă cu faţă în jos acolo sau o placă de ebonită.
Există unele locuinţe care sunt făcute pe noduri Hartmann, iar oamenii de acolo se simţ prost și vor să vândă locuinţele. Acestea se găsesc de obicei pe locul unde au fost construite cândva abatoare.”, a mai spus bioenergoterapeutul

Dacă punem în aplicare sfaturile date de ea, vom avea o stare mai bună, ne vom simți mai relaxați și ne vom îmbolnăvi mult mai rar. Evident, toate acestea sunt valabile doar pentru cei care cred în puterea bioenergiilor.

Citește și: Pisica, animalul magic care te protejează și îți alungă energiile negative din casă

Surse articol: DCnewsAntena3Impact

Surse foto: Captura TV+Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta