Lucruri pe care să nu le primești niciodată cadou. Lidia Fecioru spune că aduc ghinion

Lucruri pe care să nu le primești niciodată cadou. Lidia Fecioru spune că aduc ghinion

Ramona Jurubita

Cadourile îți fac inima să tresară de bucurie, mai ales dacă le primești de la persoanele dragi, care vor să îți fie alături într-o zi importantă, printr-un gest special. Te simți apreciat cu adevărat atunci când cineva îți oferă ceva pe gustul tău sau ceva de care aveai nevoie.

Cea mai grea parte îi revine celui care dăruiește, pentru că alegerea cadoului perfect poate dura mult timp și poate fi chiar o provocare atunci când nu există inspirație. Trebuie să ții cont de anumite aspecte atunci când cumperi ceva special pentru o persoană: să îi placă, să i se potrivească, să nu fie de prost gust, să nu lase loc de interpretări. Până la urmă, gestul contează, dar ce te faci dacă realizezi că ai cumpărat în mod neintenționat ceva ce poate aduce ghinion?

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru consideră că trebuie să avem grijă atât la ceea ce oferim, cât și la ceea ce primim, pentru că unele obiecte pot prevesti un necaz sau pot influența în mod negativ energia unei persoane.

Lidia Fecioru, într-o rochie roz, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3

Sursa foto: Youtube

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar și energii negative. Există cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli.”, a spus specialista în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Ceasul este unul dintre obiectele care pot prevesti ceva rău în viața cuiva și ar fi de preferat să nu îl primești dacă ai temeri legate de viitor. Așa este, nu-i frumos să refuzi un cadou. Dar vrei să îți strici viața doar de dragul de a ține pe mână un obiect cu ghinion? Asigură-te că persoana care ți-l oferă o face cu tot sufletul, ca să nu existe semnificații negative în gestul pe care îl face față de tine.

„Un semn rău este să dăruiești un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Nici florile nu ar trebui oferite după ureche pentru că fiecare tip și culoare exprimă câte un sentiment. Florile roșii transmit iubire, cele albe exprimă puritate, iar cele roz trimit cu gândul la fericire. Cele galbene au semnificație mai puțin pozitivă pentru că sunt asociate cu gelozia și invidia.

„Florile galbene reprezintă un mesaj de separare. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei.”, a adăugat specialista în bioenergie.

Cuțitul poate tăia soarta, după spusele celebrei Lidia Fecioru și trebuie să oferi ceva în schimb, ca să distrugi energia negativă care stă în jurul acestui obiect. Mai sunt și alte cadouri pentru care ar trebui să plătești cu ceva ca să te ferești de necazuri, iar acestea sunt batistele, piesele de lenjerie intimă și oglinzile. O monedă este suficientă pentru a alunga ghinionul.

„Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi.”, a declarat Lidia Fecioru.

Specialista a dezvăluit faptul că o femeie poate fura frumusețea și energia altei femei dacă îi oferă în dar o glindă. Strălucirea celei care o primește se poate reflecta mai târziu pe chipul celei care a oferit-o. De acest dar ar trebui să te ferești pe cât posibil, mai ales dacă vine din partea unei persoane de sex feminin.

Vesela este la fel de periculoasă, dacă ți-o dăruiește cineva apropiat. O poți primi de la rudele mai îndepărtate, mai ales că farfuriile, tacâmurile și paharele sunt cadourile clasice de casă nouă sau de cununie.

„Vase și farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile și bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Și vasele mari, fructierele, salatierele, trebuie să fie date cu precauție. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii și poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele.”, a explicat ea.

Dacă vrei să oferi în dar un portofel sa o geantă, asigură-te că pui în interiorul acestor obiecte și o sumă simbolică pentru că altfel, riști ca portofelul tău să se golească și să devină ca cel pe care l-ai oferit.

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruiești cadoul.”, a adăugat aceasta.

Despre perle s-au spus atâtea de-a lungul anilor și deja știm toți că aduc ghinion dacă sunt purtate în ziua nunții. Ele pot reprezenta lacrimile miresei care își va plânge soțul când va rămâne văduvă și de aceea, multe femei evită să poarte acest gen de bijuterii în ziua cea mare. Dar Lidia Fecioru a avertizat că ele pot fi semn rău în orice altă zi dacă nu sunt purtate corespunzător. Niciodată nu trebuie să porți o singură perlă, ci mai multe sau măcar două. Perlele care au fost dăruite cu iubire și din suflet simbolizează fertilitatea, pe când cele dăruite cu inimă rea pot simboliza gelozia și aduc ghinion.

„La perle, trebuie să știţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur.”, a mai zis bioenergoterapeutul la Antena 3.

Tu ai dăruit sau ai primit aceste cadouri pănă acum? Te vei gândi de două ori înainte să oferi sau să primești aceste obiecte? Indiferent de răspunsul tău, ar trebui să știi că nu există ghinion pentru cei care nu cred în el. Tu poți atrage doar bine în viața ta atunci când vezi doar jumătatea plină a paharului așa că nu îți face griji dacă ți-ai adus aminte că ai făcut „greșelile” enumerate de Lidia Fecioru.

Citește și: Te-ai săturat de oferit parfumuri drept cadou? Optează pentru cadourile personalizate, mereu unice!

Surse articol: YoutubeAntena3Ziarobiectiv

Sursa foto principală: Youtube

Articolul urmator
Reguli de conduită în societate: cele 3 întrebări pe care NU trebuie să le adresezi niciodată nimănui
Reguli de conduită în societate: cele 3 întrebări pe care NU trebuie să le adresezi niciodată nimănui
Ce cadou o sa primesti de sarbatori?
Incepe quiz
Ce cadou o sa primesti de sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.