Luna Nouă în Berbec schimbă viaţa zodiilor

Luna Nouă în Berbec schimbă viaţa zodiilor

Violeta Ieremie

Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec din 28 martie, ora 5:57, vine cu multă forţă de la planeta Marte. Singurul răspuns al Universului în această perioadă este: DA. Nu mai ai nicio scuză să nu faci ce ţi-ai propus şi să treci la acţiune.

Iată ce aduce Luna Nouă în Berbec pentru fiecare zodie!

Berbec

Începi săptămâna în forţă, cu multă energie şi cu putere imensă. Îţi propui să muţi munţii din loc, să fii productiv cât pentru zece şi te arunci către primul lucru care ţi se pare relevant. Ai grijă la dozarea energiei şi la alegerea recompensei. Acum ai tendinţa să iei recompensa imediată, să te grăbeşti şi să-ţi iroseşti energia. Fă un pas înapoi şi relaxează-te puţin.

Taur

Universul a deschis cutia imaginaţiei pentru tine în perioada asta. De-abia aştepţi să te apuci de treabă şi eşti convins că rezultatul va fi magic. Acum pui bazele proiectelor tale, plantezi „seminţele” unor noi începuturi, aşa că atenţie să pui... seminţe pozitive.

harta astrala

Gemeni

În viaţa ta, sunt situaţii pe care vrei să le laşi deoparte deocamdată, să te ocupi mai târziu de ele. Însă acum nu este în avantajul tău să te refugiezi într-o fantezie, chiar dacă aceste contexte de care fugi sunt mai problematice. Luna Nouă în Berbec te invită să te apropii de visurile tale şi să le conturezi. Dă-le o formă în mintea ta şi fă-ţi un plan pentru a le realiza. Investeşte inteligent în viitorul tău şi apoi te poţi odihni.

Rac

Începi să realizezi că nu e destul să-ţi doreşti, ci trebuie să treci la acţiune ca să-ţi vezi visurile împlinite. Din fericire pentru tine, Luna Nouă îţi dă ambiţie şi sens, motivându-te să treci la treabă. Ai încredere în viitor, pentru că limita numai tu ţi-o pui!

Leu

Mereu este câte ceva de învăţat, dar acum e timpul să-ţi consolidezi cunoştinţele şi să-ţi faci un plan de acţiune. Luna Nouă în Berbec îţi dă viziune, fapt care te ajută să treci de la abstract la progres real în viaţa ta. Visează într-un mod practic.

Fecioară

Deşi este mai uşor să fii selectivă şi să te ocupi de chestiunile care nu îţi plac sau tind să fie prea complicate, acum ai şansa să pui lucrurile pe un făgaş normal, alegând un mod mai sănătos de a interacţiona. Luna Nouă în Berbec îţi scoate la lumină situaţiile intime de care trebuie să ai grijă. E posibil să simţi disconfort atunci când atingi subiecte sensibile, dar toată lumea va ieşi în câştig de pe urma deciziei de a înţelege complexitatea unei situaţii.

Balanţa

Dorinţa ta de a-i face pe ceilalţi fericiţi este de apreciat, însă abilitatea ta de a face compromisuri, de a te dedica celorlalţi poate fi folosită într-un mod mai productiv. În această perioadă, atenţia trebuie să fie îndreptată către tine, deşi ţi-e mai uşor să crezi că soluţia sunt alţii.

zodiac

Scorpion

Până acum ai făcut cam tot ce ai vrut. Luna Nouă îţi aduce în atenţie faptul că ai uitat de tine şi te ajută să scapi de obiceiurile rele şi să le înlocuieşti cu cele bune. Nu mai ai timp să te scuzi, ci trebuie să-ţi faci un plan de care să te ţii, un plan realist şi benefic pentru tine.

Săgetător

Vrei să te sustragi de la muncă şi te întrebi dacă vreun coleg sau chiar şeful va observa că lipseşti. Deşi s-ar putea să te simţi invincibil că poţi face orice, este foarte posibil să fii prins. Ceea ce ai de făcut este să-ţi termini treaba şi atunci vei avea şi timp liber, şi lucrurile făcute la timp.

Capricorn

Familia este în prim-plan acum. Lucrurile se cam mișcă în cerc, stagnează nişte situaţii, însă Luna Nouă aduce o atmosferă mai dinamică. Se schimbă comunicarea între membrii familiei, se spun lucruri pe faţă şi sunt mai multe momente amuzante.

Vărsător

Eşti autosuficient şi adesea uiţi de faptul că ceilalţi pot aduce valoare în viaţa ta. Poate ai deja un plan în minte, dar Luna Nouă te încurajează să colaborezi cu un prieten pentru a-ţi amplifica activitatea şi rezultatul. Poţi avansa mai repede dacă ieşi din cutiuţa ta şi ceri o părere din exterior. Succesul constă în extinderea orizontului.

Peşti

Trăieşti după mottoul „Dacă nu ştii ce vrei, vrei de toate” şi îţi place să le spui oamenilor ce simţi. Luna Nouă în Berbec te aduce către tine, către priorităţile tale şi, evident, vrei să împărtăşeşti entuziasmul cu ceilalţi. Verifică sursa înainte să le spui celorlalţi. Deşi atitudinea este importantă, şi faptele contează la fel de mult.

Articolul urmator
Povestea impresionantă a unei femei care a decis să lupte pentru viața ei! „Mi s-a spus că am cancer și am descoperit o forță interioară uriașă"
Povestea impresionantă a unei femei care a decis să lupte pentru viața ei! „Mi s-a spus că am cancer și am descoperit o forță interioară uriașă"
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.