Metode ciudate și ingenioase prin care oamenii din ziua de azi au ajuns să facă bani

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ce faci atunci când îți dorești să câștigi un ban cinstit? Poate te gândești să îți iei un job în plus sau să îți deschizi propria afacere. Ei bine, pentru unele persoane, există modalități mai neobișnuite prin care își sporesc veniturile.

Oamenii au descoperit multe metode prin care pot să facă bani în zilele noastre, iar multe dintre acestea implică activități mai puțin convenționale și dovedesc o inventivitate ieșită din comun. Anumite "meserii" par atât de bizare, încât ne este greu să le luăm în serios, dar sunt cât se poate de reale. Află totul, în galeria foto!

Surse articol: Wonderlist / Savethestudent / Millenialmoneyman

Aer îmbuteliat

Aer îmbuteliat

Aerul proaspăt este considerat o adevărată comoară în unele colțuri ale lumii, acolo unde locuitorii sunt nevoiți să îl achiziționeaze de pe internet. Persoanele din Marea Britanie și Canada fac bani frumoși de pe urma acestei afaceri. Aerul îmbuteliat se vinde online, pentru sume cuprinse între 14 și 20 de dolari, în funcție de capacitatea recipientului, clienților din China sau India, țări despre care se știe că au un nivel crescut de poluare.

Lapte matern

Lapte matern

Există femei care își vând laptele matern, acesta fiind un domeniu profitabil, care există pe piață de mult timp. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, laptele matern provenit de la o altă femeie este cea mai bună sursă de nutrienți pentru un nou-născut a cărei mame nu poate alăpta.

Sunt multe site-uri care pun la dispoziție acest produs, iar o pungă de 100 de grame se vinde cu suma de aproximativ 15 dolari. Cu toate acestea, experții în sănătate atrag atenția asupra faptului că oamenii trebuie să cumpere laptele din surse sigure, pentru că altfel pot risca să contacteze diverși viruși sau bacterii dacă nu verifică proveniența acestuia.

Citește și: De ce salivează bebelușii

Jocuri video

Jocuri video

A câștiga bani de pe urma jocurilor video este, cu siguranță, cea mai mare dorință pentru orice jucător pasionat. Totuși, nu trebuie să rămână doar la stadiul de vis. Există multe opțiuni pentru a câștiga bani jucând jocuri video. Primul pas este să realizezi un cont de YouTube și Twitch în care să publici video-uri din timpul partidelor de joc și, pe măsură ce contul dobândește popularitate, poți să fii plătit pentru postările tale.

Mai există și varianta competițiilor de sport electronic - unul dintre cel mai bine plătiți jucători din lume este Johan Sundstein, un bărbat care a strâns o avere de șase milioane de dolari participând la campionate internaționale de "Dota2".

Vânzarea spermei sau a ovulelor

Vânzarea spermei sau a ovulelor

Bărbații își pot vinde lichidul seminal băncilor de spermă și pot câștiga 50 de dolari pentru fiecare recipient. Singurul criteriu este ca ei să nu aibă antecedente de boli cu transmitere sexuală în familie sau alte afecțiuni genetice.

De cealaltă parte, pentru ca o femeie să fie luată în considerare pentru donarea de ovule, trebuie să aibă vârsta curprinsă între 18 și 36 de ani și trebuie să își dea acordul să fie testată înainte pentru a se afla dacă suferă sau nu de boli cu transmitere sexuală. Pentru o sigură donație, poate câștiga suma de 800 de dolari, dar sumele pot varia, în funcție de oferta fiecărei clinici.

Citește și: Cat traiesc spermatozoizii si cum poate fi imbunatatita calitatea lichidului seminal

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.