Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nimic nu este întâmplător. Cele trei tipuri de suflet pe care le întâlnești într-o viață

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare întâlnire este predestinată, stabilită de roata timpului și a norocului, de mii de decizii și de legături invizibile, din lumea materială și spirituală. Tot ceea ce se întâmplă în lume are un sens ascuns. Oamenii pe care îi întâlnim, lucrurile pe care le facem, sunt toate destinate unui scop mai înalt. În călătoria noastră magică prin lume, întâlnim suflete care ne schimbă, care ne rămân alături de-a lungul întregului drum sau ne părăsesc ori adastă, pur și simplu, pentru câteva momente în viața noastră. 

Deși pot părea atât de diferite, întâlnim, în general, 3 tipuri de suflet, toate semnificative în felul lor, care apar cu un scop în viața noastră și contribuie la dezvoltarea noastră spirituală. Nu ne este dat să înțelegem scopul tuturor acestor întâlniri, dar, în orice caz, ele au un sens, de cele mai multe ori benefic. Iată care sunt cele 3 tipuri de suflet!

Sufletele care ne conectează cu fluxul profund al vieții

Acestea sunt suflete care vin în viața noastră să fie alături de noi pentru totdeauna sau cel puțin pentru o perioadă lungă. Sufletele pereche sau sufletele gemene aparțin acestei categorii. Sunt acele suflete cu care am avut legături în existențele noastre anterioare. Înainte de a ne naște, am fost de acord să ne reîntâlnim într-un loc și un moment anume din viața noastră.

Aceste suflete joacă rolul de a ne readuce în fluxul vieții noastre, de a ne trezi la chemarea universului. În momentul în care le vom întâlni, le vom recunoaște imediat vibrația, deoarece aceste suflete sunt acordate pe aceeași frecvență ca noi. Ele nu perturbă fluxul stării noastre actuale, ci mai degrabă vin în viața noastră pentru a face tranziția către o existență mai lină și mai puțin dureroasă. Când suntem mici, visăm o mulțime de lucruri, dar vârsta adultă le schimbă și ne aduce deziluzii. Atunci apar aceste suflete, care ne îndrumă pe calea care ne-a fost sortită.

suflet pereche

Sufletele care ne reamintesc de ceea ce am visat să fim

De multe ori nu suntem suficient de curajoși pentru a ne urma visurile, pentru a deveni ceea ce am dorit să fim întotdeauna. Odată cu vârsta adultă, ne abandonăm idealurile în lumea magică a copilăriei. De aceea, unele suflete vin în viața noastră pentru a ne aminti de identitățile noastre profunde, de acele tendințe care ne definesc, dar pe care le-am abandonat atunci când am pătruns în vâltoarea vieții. Dar întâlnirea cu aceste suflete nu este mereu veselă, pentru că, de multe ori, ne fac să ne gândim că am eșuat, că nu ne-am dezvăluit întregul potențial.

Pe de altă parte, câteodată avem nevoie să fim zguduiți, să ne trezim din starea de inerție în care ne-am scufundat.
Numai furtuna poate crea uneori un teren fertil pe care să încolțească noile semințe. Lucrurile ar putea fi amare, dar trebuie să înțelegem că totul este pentru un scop mai mare. Aceste suflete ne ajută să ne dăm seama de cine suntem cu adevărat și care sunt dorințele noastre reale.

Sufletele care trec prin viața noastră pentru a ne sesiza ceva

Astfel de suflete pot fi cunoștințe întâmplătoare, chiar și străini pe care îi întâlnim pe stradă, în autobuz, la cinematograf sau oriunde în altă parte. Putem discuta cu aceste persoane, le împărtășim câte ceva din viața noastră și apoi plecăm mai departe, fără să depunem măcar efortul de a rămâne conectați în vreun fel. Nu știm prea multe despre aceste suflete, dar sunt acolo, pentru a ne umple unele spații necompletate, pentru a ne ajuta să experimentăm anumite lucruri, oricât de mici ar fi acestea.

Surse foto: iStock, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!