Nu te îndrăgosti până nu găsești acel bărbat care vrea să te urmeze întru totul

Nu te îndrăgosti până nu găsești acel bărbat care vrea să te urmeze întru totul

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nu lăsa pe nimeni să te convingă că iubirea este dificilă. Dragostea nu trebuie să te țină mereu în așteptare, cu teama că ai putea fi părăsită, nu trebuie să te facă tot timpul să plângi, nu trebuie să-ți distrugă viața. Dacă se întâmplă toate acestea din cauza unui bărbat, înseamnă că nu este dragoste.

Atunci, de ce ai vrea să te complici cu cineva care nici măcar nu-ți oferă o iubire adevărată? De ce vrei să te condamni la o viață nefericită, ascultând de o persoană care încearcă să te manipuleze, să te convingă că dragostea este dificilă?

Dragostea trebuie să te elibereze, nu să-ți fie o povară. Viața este prea scurtă ca să dai șansă după șansă cuiva care nu încetează să-ți facă rău. Învață să ai grijă de tine, să te respecți și mai bine rămâi singură până întâlnești dragostea adevărată.

femeie singura

Nu te îndrăgosti de un bărbat care te rănește

Păstrează-ți sentimentele pentru o persoană care să te merite cu adevărat, care să fie lângă tine în moduri în care nimeni nu a mai făcut-o, cineva suficient de puternic ca să te prindă atunci când cazi, suficient de matur ca să-și ia un angajament față de relația voastră și de deschis la minte ca să împartă întreaga sa viață cu tine.

Mai bine stai singură, decât să te legi de un bărbat care te face să suferi, care nu te tratează așa cum meriți. Evită bărbații care fac pe durii și se arată inaccesibili ca să te pună pe jar. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu are timp să facă astfel de jocuri imature cu tine.

Stai singură până găsești bărbatul care vrea să petreacă fiecare clipă cu tine

Nu primi în viața ta un bărbat care nu este capabil să poarte o conversație, care nu este interesat să știe totul despre tine, să te înțeleagă pe deplin. Așteaptă-l pe acel iubit tandru care înțelege că o relație autentică poate fi construită doar în doi, care este gata să facă pentru tine la fel de mult cât faci tu pentru el.

Nu accepta o persoană care nu este capabilă să lupte pentru dragostea voastră, care nu face niciun efort să te păstreze lângă el.

declaratie

Nu te îndrăgosti până nu găsești un bărbat să te înconjoare cu dragostea sa

Caută un bărbat care să-ți demonstreze, clipă de clipă, că te iubește, care să te facă să te simți apreciată și respectată, care face tot felul de gesturi frumoase pentru tine: te sună la prima oră să vadă cum te simți, când este nevoit să stea departe de tine, te sărută tandru seara, înainte de culcare, îți gătește cina ta preferată și îți aduce micul dejun la pat.

Nu te lăsa păcălită de un bărbat care nu se gândește în fiecare clipă la tine. Mai bine stai singură, decât cu cineva care nu face niciun efort ca relația voastră să meargă, care nu mai are nicio scânteie de pasiune față de tine.

femeie cu trandafir

Nu uita, dragostea nu trebuie să doară! Bărbatul care te iubește îți va arăta mereu sentimentele sale, în loc să te facă să te îngrijorezi din cauza lui. Nu te îndrăgosti până când nu-l întâlnești pe cel care te face să simți că iubirea este libertatea sufletului, nu un sacrificiu pe care trebuie să-l faci ca să ai pe cineva lângă tine.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
De ce rugăciunile tale fierbinți nu au fost ascultate până acum și cum să schimbi asta
De ce rugăciunile tale fierbinți nu au fost ascultate până acum și cum să schimbi asta
Cat mai dureaza pana iti gasesti jumatatea?
Incepe quiz
Cat mai dureaza pana iti gasesti jumatatea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.