Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nu trebuie să crezi în magie! Tu ești magia: crede în tine!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Unii oameni cred că succesul depinde de lucrurile exterioare, precum banii, norocul, resursele sau conexiunile fiecărei persoane. Dar, chiar dacă aceste aspecte nu sunt de neglijat, există ceva mai puternic decât toate la un loc: credința în propria persoană. Fără acest ingredient-cheie, nicio magie din lume nu te poate ajuta.

Dar, ca să poți descoperi magia care vine chiar din interiorul tău, trebuie să conștientizezi toate obstacolele interne care te fac să te îndoiești de tine. Da, sunt o mulțime de piedici exterioare în calea succesului, dar ceea ce ne ține cu adevărat în loc este convingerea că nu vom reuși, stima de sine scăzută, tendința spre amânare, gândirea negativă, anxietatea.

Numai magicianul din tine poate lupta cu toți acești inamici. Odată ce îi vei învinge, va surveni o transformare totală, a sufletului, minții și inimii.

femeie par rosu

Și, pentru că orice magician are puteri secrete, iată care sunt forțele ce te vor ajuta pe calea inițiatică a cunoașterii de sine:

Credința neclintită în propria persoană

Dacă tu nu vei crede în tine, cine o va face? Cum vei putea îndepărta obstacolele din calea ta și atinge culmile cele mai înalte, dacă te consideri lipsită de putere?

Deschide ochii către interiorul tău și vei găsi acolo, așteptându-te cu răbdare, partea cea mai prețioasă din tine. Pentru Ființa ta profundă, nici o muncă nu este prea grea și nici un efort nu este prea mare. Trebuie doar să accepți că poți orice, să ai o credință care mută munții din loc.

Nimic nu te poate limita pe calea ta atâta timp cât crezi în tine. Când magicianul interior se trezește, lumea îi pune la picioare toate mijloacele prin care să-și atingă țelul. Nu te îndoi nici o clipă că Universul te va sprijini, atâta timp cât crezi în tine.

Un țel foarte clar definit

Poți avea toate instrumentele necesare, dar unde te vor conduce dacă nu știi care îți este scopul? Un țel clar definit este o condiție esențială pentru a porni în călătoria către împlinirea de sine.

Ca un far călăuzitor, scopul tău trebuie să strălucească în orice moment, în apele tulburi ale emoțiilor tale. Dincolo de teamă, neîncredere, descurajare, capacitatea de a-ți construi un țel precis este garanția că magia ta interioară va funcționa.

O atitudine pozitivă

Este esențial să păstrezi mereu o atitudine deschisă și pozitivă, pentru că gândurile și emoțiile negative hrănesc monștri iraționali, care vor încerca să-ți distrugă magia. Atitudinea potrivită te va ajuta să înțelegi că atingerea scopului tău este o chestiune de timp și de muncă, nu o dorință imposibilă. Sentimentul că ești din ce în ce mai aproape de țelul tău, cu fiecare efort pe care îl faci, te va propulsa mai repede către ținta ta.

Acceptarea eșecurilor ca pe niște lecții de viață

Mulți sunt descurajați atunci când au un eșec, dar adevărații luptători nu se lasă doborâți, ci consideră fiecare cădere ca un prilej de a învăța mai multe despre ei înșiși. Eșecul poate fi învățătorul tău, ucenicul-vrăjitor care te provoacă mereu să-ți depășești limitele.

Eșecul este cel care îți dezvoltă motivația, până când aceasta devine suficient de puternică pentru a depăși orice obstacol. Țelul nostru este cu adevărat valoros tocmai pentru că nu se lasă prea lesne atins și că ne obligă să cădem și să ne ridicăm de mai multe ori, până ne îndeplinim visul. În felul acesta ne dezvoltăm reziliența, o calitate umană incredibilă, care ne ajută să îmbrățișăm plenar existența, cu fericirea și suferințele ei.

Controlul emoțiilor și al gândurilor

Pentru a-ți elibera magia, este necesar să poți privi dincolo de confuzia gândurilor și a emoțiilor rebele. Adesea, agitația minții și invazia sentimentelor negative întunecă lumea noastră interioară și întrerup conexiunea cu magicianul din noi.

Dacă îți hrănești creierul cu afirmații pozitive și cu credință, nu mai există loc pentru gândurile pesimiste. Și chiar dacă apar din când în când, le poți învinge ușor prin atitudinea ta plină de încredere.

femeie raze flori

Evitarea amânării

Atunci când te-ai hotărât care este scopul tău, nu mai amâna nici un moment ci pornește în căutarea lui. Amânarea este un inamic perfid, care se preface inofensiv, îndepărtându-te de fapt din ce în ce mai mult de țelul tău.

Atunci când crezi cu adevărat în tine, nu ai de ce să amâni lucrurile. Amânarea este semnul că încă nu ești perfect convinsă de puterile tale magice. Atunci când inima ta se va deschide și vei accepta că ești o ființă desăvârșită, magia interioară va începe să acționeze.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30569 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (6905 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4479 vizite)
  4. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2225 vizite)
  5. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (1462 vizite)
  1. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  3. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  2. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)
  3. Ghidul vacanței de iarnă: 5 produse cosmetice de călătorie care merită un loc în bagajul tău (0 comentarii)
  4. Întrebări frecvent cu privire la implantul de păr. La cabinetul Dr. Felix găsiți răspunsuri (0 comentarii)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!