Nuit Sociale: vin, mare, petreceri și multă socializare pe 28 și 29 iunie!

Redactor Divahair.ro

Dacă încă nu ți-ai notat în agendă, pe 28 și 29 iunie, Nuit Sociale te invită alături de ei! Ultimul weekend de iunie debutează cu ziua de vineri, 28 iunie, la Crama Rasova de la Cernavodă, unde petrecăreții deschid porțile unei experiențe inedite. Invitații la pop-up party-ul de la Crama Rasova by Nuit Sociale se vor bucura de un tur ghidat în cramă, o vedere panoramică a Dunării și a Podului de la Cernavodă de pe terasa cramei, de muzica djului Răzvan Ivănescu și de multe alte experiențe care ne arată “drumul vinului” Pinot sau Cabernet. Evenimentul începe la 16:00 și se va termina la asfințit.

Weekend-ul “social” continuă sâmbătă seara cu evenimentul principal “Nuit Sociale - Voyage a la Plage”, de la Ipanera Mamaia și care începe la ora 9PM. Răzvan Ivănescu intră în pupitrul iubitorilor de socializare alături de mixofrenia.

Accesul la Nuit Sociale din 28 și 29 iunie 2019 se face doar pe baza de invitație ce poate fi obținută de la organizatorii evenimentului. Mai multe detalii găsiți în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events

Articolul urmator Raiul și Iadul încep pe Pământ! Vei deveni vreodată om fără să-ți cureți păcatul? Vei învăța ceva vreodată fără prea multă muncă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.