Nunta perfectă: cinci întrebări pentru wedding planners

Nunta perfectă: cinci întrebări pentru wedding planners

Redactor Divahair.ro

Momentul mult așteptat în viața voastră de cuplu a sosit și ați ales să vă uniți destinele. Acesta este primul pas oficial pe care îl luați în calitate de cuplu pentru viitorul care va însemna o familie.

După ce clipele magice ale logodnei au avut loc, începe cea mai palpitantă perioadă din viața voastră și, mai ales, a ta: cea în care organizezi nunta de vis alături de bărbatul pe care l-ai ales să îți fie însoțitor de-a lungul vieții.

Ai 1000 de întrebări pe care ți le adresezi și cărora le cauți răspunsul pe internet în legătură cu marele eveniment; acest lucru este de la sine înțeles. Noi nu îți putem răspunde la toate acestea, însă am vorbit cu câțiva wedding planners despre care sunt cele mai des întâlnite întrebări care le sunt adresate și care sunt răspunsurile lor.

cuplu care se tine de mana

Cinci întrebări esențiale pentru wedding planners

Acestea ating punctele cheie pe care să le iei în considerare indiferent de stilul nunții.

 1. Cum aleg locația?
  Încă de mici visăm să fim mirese și ne imaginăm cum va arăta nunta de vis. Avem în minte o locație, însă aceasta se poate schimba în funcție de felul în care evoluăm de-a lungul vieții.
  Locația nunții trebuie să reflecte personalitatea voastră și de asemenea să fie ușor accesibilă invitaților sau să aibă aproape unități de cazare pentru cei care vin din alte localități.
 2. Formație sau DJ?
  Muzica putem spune că depinde de locație și de spațiul pe care aceasta îl pune la dispoziție. Astfel poți să alegi un DJ sau o formatie de nunta in 2022, care vine însoțită atât de instrumentiști și interpreți, cât și de un DJ care are grijă să nu existe niciun moment mort în materie de muzică. Detalii aici
  Oricare dintre variante ai alege-o, trebuie să faci în așa fel încât să mulțumiți gusturile tuturor celor prezenți, indiferent de dinamica grupurilor. Important este să se afle cât mai mulți și cât mai mult timp pe ringul de dans; așa îți vei da seama că a fost o nuntă reușită.
 3. Rochia și pantofii ideali?
  Rochia și pantofii tăi sunt cei care te vor ajuta să te simți frumoasă, dar și în largul tău de-a lungul zilei sau al serii, în funcție de cum alegi să organizezi evenimentul.
  Dacă nu ești o persoană care să poarte des tocuri, cel mai bine ar fi să alegi o pereche de pantofi sau sandale care să îți fie comode ca să nu te gândești mereu ”Oare cum să fac următorul pas fără să pățesc ceva?”
  Un alt sfat este acela de a avea mereu la îndemână o pereche de pantofi de schimb pentru momentele de dans intens sau când, pur și simplu, simți nevoia de o schimbare.
 4. Cum să arate decorul?
  Acesta va depinde foarte mult de locația în care are loc evenimentul însă, la fel, trebuie să reflecte personalitatea voastră și ce vă place mai mult.
  De exemplu, dacă mergeți des în călătorii, o temă potrivită ar fi ”Ocolul pământului în x zile de când v-ați cunoscut”, sau dacă mergeți la festivaluri, puteți să le dați celor prezenți câte o brățară asemeni celei pe care o primiți la intrare în perimetrul festivalului.
  Ideile sunt nelimitate, doar creativitatea trebuie să o puneți la joacă și cu siguranță veți avea parte de un eveniment inedit!
 5. Ce activități extra putem avea?
  Nunta poate fi mai mult decât un ring de dans și mesele la care se mănâncă.
  Poți să ai activități distractive pentru cei prezenți și care să le ofere și o amintire drăguță de luat acasă sau, mai mult decât atât, să rămâneți voi cu mai mult decât poze.

Câteva dintre activități ar putea fi: un photobooth cu diversele accesorii cu care acesta vine; un caiet în care fiecare invitat să lase o amintire mirilor - o urare sau o poză sau un dar micuț adus de acasă-, un loc în care copii prezenți să se joace cu animatoare sau un loc de pictat.
Și în acest caz, posibilitățile sunt nenumărate și puteți, din nou, să găsiți activități care vă reprezintă și astfel să îi ajutați și pe invitați să cunoască și mai bine lumea voastră.

Aceste cinci întrebări sunt cheie atunci când vine vorba despre organizarea unei nunți. Pune răspunsurile pe foaie pentru a avea cât mai multe detalii pregătite înainte de a organiza marele eveniment!

Sursa foto: unsplash.com

Articolul urmator
De ce e bine să dormi cu un cuțit sub pernă. Când vei afla motivul, vei proceda și tu așa
De ce e bine să dormi cu un cuțit sub pernă. Când vei afla motivul, vei proceda și tu așa
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.