O femeie a devenit mamă după ce s-a inseminat singură, acasă, cu un kit cumpărat de pe internet

O femeie a devenit mamă după ce s-a inseminat singură, acasă, cu un kit cumpărat de pe internet

Anca Marcus

Când vine vorba de a-ți urma visurile, Bailey Ennis din Londra știe că nu există piedici prea mari sau căi prea dificile. Într-o lume în care drumurile pentru a deveni mamă pot fi diverse și uneori neașteptate, Bailey și l-a croit pe al său cu curaj și hotărâre. Tânăra de 24 de ani a decis să se insemineze artificial, acasă, cu ajutorul unui kit cumpărat online cu 30 de dolari.  

Povestea lui Bailey a început în septembrie 2021. În ciuda faptului că nu-și dorea neapărat o relație pentru a-și împlini visul de a avea un copil, Bailey a înțeles că poate deveni o mamă independentă și că poate crește un copil pe cont propriu. Cu această hotărâre în suflet, a început să caute modalități de a-și transforma visul în realitate. 

Cum s-a întâlnit Bailey cu donatorul său 

Căutările sale, realizate pe internet, au condus-o către un donator aflat într-o stare perfectă de sănătate și care, întâmplător, locuia și în vecinătatea ei. Întâlnirea dintre cei doi s-a desfășurat într-un cadru firesc, la o cafea, unde au vorbit mult despre viață. În cele din urmă, Bailey a decis ca acest bărbat să fie donatorul care va contribui la împlinirea visului ei: „Am găsit pe cineva care avea un dosar medical sănătos și care fusese donator pentru alte două cupluri LGBTQ înainte. Așa că am luat legătura cu el pe WhatsApp și ne-am întâlnit la o cafea înainte ca amândoi să fim de acord că va fi donatorul meu. De asemenea, a fost de acord să fie donatorul meu și în viitor, pentru mai mulți copii, dacă aș dori vreodată asta. Aș vrea să am copii care să fie frați de sânge”. 

Cu o „doză de îndrăzneală” și încredere în viitor, tânăra a achiziționat un kit de inseminare artificială pentru doar 30 de dolari și a început această călătorie unică spre a deveni mamă.  

femeia insarcinata

Visul de a fi mamă a devenit realitate  

Sarcina ei a decurs fără probleme și, în cele din urmă, Bailey a adus pe lume un băiețel sănătos pe nume Lorenzo, pe 2 iulie, anul trecut. Această minunată călătorie către a deveni mamă a adus cu sine noi provocări și bucurii. Adaptarea la rolul de mamă singură a fost rapidă pentru Bailey, care și-a găsit ritmul și a învățat să răspundă nevoilor micuțului ei cu iubire și dedicare. 

"A avea un copil de una singură este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. A fi mamă este minunat, și sunt atât de fericită că am ales să fac asta de una singură", a mărturisit Bailey. 

Pentru Bailey, dorința de a deveni mamă a fost puternică și a învins orice obstacol.

Chiar dacă este lesbiană, ea a știut că drumul către maternitate nu necesită neapărat o relație heterosexuală. Și-a dorit ca micuțul ei să fie adus pe lume din dragoste, nu din constrângere socială.   

Surse foto: pexels.com, facebook.com

Surse articol: news.amomama.com, dailymail.co.uk

Articolul urmator
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
De ce esti singura?
Incepe quiz
De ce esti singura?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.