O femeie de 28 de ani s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat de 70 de ani. "Mă iubește și mă respectă, e cel mai bun bărbat" 

O femeie de 28 de ani s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat de 70 de ani. "Mă iubește și mă respectă, e cel mai bun bărbat" 

Anca Marcus

Povestea lor este ca un dans al timpului, un cuplu cu o diferență de vârstă de 42 de ani care a ales să își deschidă inima și să ne arate cum au căzut "pradă" acestei poveste de dragoste.  

Jackie, în vârstă de 28 de ani, și David, în vârstă de 70 de ani, s-au intersectat pe drumul iubirii printr-o aplicație de dating, în timp ce David se afla în frumoasele Filipine. 

"Am sărit practic din scaun când am văzut ceva care m-a impresionat la culme", a mărturisit David pe canalul de YouTube "Love Don't Judge". 

Cum s-au cunoscut Jackie și David 

Ei au decis să se întâlnească pentru prima dată într-un decor prietenos - o cafenea Starbucks. Jackie a recunoscut că nu avea nici cea mai mică idee cum arată David, dar a simțit imediat că acesta era un om distractiv și un adevărat gentleman. După întâlnire, David a revenit în Statele Unite, lăsând în urmă o poveste ce abia începuse. 

O diferență de vârstă de 42 de ani nu a fost o piedică pentru bărbat. El este de părere că vârsta este doar un număr, așa că a făcut tot posibilul să-și găsească iubirea, chiar și prin intermediul aplicațiilor de dating.

Cererea în căsătorie în țara lui Jackie 

În a doua călătorie a sa în țara natală a Jackie, David a decis să ceară mâna tinerei pentru că nu mai puteau rezista unul fără celălalt. Au fost puși în fața unui mic impas când au fost nevoiți să aștepte câteva luni până ca viza femeii să fie aprobată, dar nu a mai contat. Au așteptat cu sufletul plin de iubire și speranță să se reunească în California, acolo unde poveștile de dragoste se transformă în căsnicii. 

Jackie si David la nunta

Ei spun că prietenii și familia au susținut această decizie, deoarece dragostea nu are limite de vârstă. "Nu regret nicio clipă că m-am căsătorit cu Dave, pentru că este un suflet minunat. El mă iubește și mă respectă - pur și simplu este cel mai bun", a mărturisit Jackie, arătând că nu s-a lăsat afectată de vorbele răutăcioase despre diferența lor de vârstă. 

David, cu inima plină de îndoieli și gânduri, a întrebat-o mereu pe Jackie dacă este sigură că vrea să își continue drumul alături de el. Răspunsul ei a fost întotdeauna plin de entuziasm și siguranță. Evident, Jackie era pregătită pentru aventura vieții ei. 

Cu zâmbete și iubire: Povestea lor evoluează pe TikTok 

Cei doi au împreună un cont pe TikTok, unde împărtășesc povești, zâmbete și momente din viața lor de zi cu zi, semn că nu le pasă de părerile negative din mediul online. Totul a început ca o distracție în timpul lockdown-ului din pandemie, dar a evoluat într-o sursă de inspirație pentru cei care trăiesc povești de dragoste în care vârsta e doar un cuvânt. 

Uneori, viața îți rezervă surprize neașteptate. Jackie a fost numită "vânătoare de comori" sau "căutătoare de cetățenie", iar David a fost etichetat drept un simplu "bunic". Cei doi însă știu că povestea lor nu se lasă definită de prejudecăți sau cuvinte negative. 

traiest fericiti impreuna

David plătește majoritatea facturilor, dar Jackie are și ea un loc de muncă la o farmacie din zonă, ajutându-și familia din Filipine. Împreună, ei au descoperit că ceea ce contează cu adevărat este ceea ce au simțit în momentul în care s-au întâlnit. 

Această poveste ne amintește că iubirea nu cunoaște limite și că vârsta este doar o parte din poveste. 

Surse foto: instagram.com, instagram.com, instagram.com, instagram.com

Surse articol: News.com.au

Articolul urmator
Un tată le răspunde celor care spun că nu ar trebui să-și pupe fiul de 5 ani pe buze. "O să-l pup cât timp o să-mi permită"
Un tată le răspunde celor care spun că nu ar trebui să-și pupe fiul de 5 ani pe buze. "O să-l pup cât timp o să-mi permită"
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.