O fetiță cu autism întrerupe o nuntă, după ce confundă mireasa cu Cenușăreasa. Ce se întâmplă după

O fetiță cu autism întrerupe o nuntă, după ce confundă mireasa cu Cenușăreasa. Ce se întâmplă după

Alida Enache

Dacă ai încetat să mai crezi în basme și dacă ți-e tot mai greu să vezi bunătatea în oameni, cu siguranță că ar trebui să citești povestea aceasta!

Layla Lester, o fetiță de doar 5 ani diagnosticată cu autism, se afla în parcul Akron Falls Park din New York alături de mama sa atunci când a aflat că magia și prințesele există. Tot în aceeași zi și în același loc, un cuplu, mire și mireasă, își realiza ședința foto de după nuntă, neștiind că urmează să ofere tuturor celor prezenți în parc și nu doar o adevărată lecție de viață.

Totul a început atunci când micuța Layla a observat o femeie superbă, îmbrăcată într-o rochie albă de bal, frumos aranjată, mai ceva ca o prințesă în seara balului. Aceasta era Spark, mireasa care se afla în timpul unei ședințe foto, alături de soțul ei. În momentul în care a zărit-o, fetița s-a gândit că femeia este chiar Cenușăreasa și astfel a luat hotărârea de a-i oferi o îmbrățișare. Până la urmă, ce copil nu și-ar dori să facă cunoștință cu prințesa sa preferată?

Imagine cu Spark, mireasa care a fost confundată cu Cenușăreasa în parcSursa foto: Captură Youtube

Layla a început să alerge spre mireasă cu brațele deschise, semnalând că este pregătită să o cuprindă în brațe cu toată forța și dragostea sa, în timp ce striga „Cenușăreasa, Cenușăreasa!”. În spatele ei se afla mama sa, Jessica Lester, care încerca să o prindă și să o oprească pentru a nu deranja cuplul chiar în timp ce se poza. Jessica era obișnuită să își ceară scuze pentru comportamentul fiicei sale în public. Dar chiar și așa, din fericire, atunci nu a fost nevoită să facă asta pentru că mireasa a fost de-a dreptul încântată de gestul Laylei.

Atunci când a observat-o pe fetița care venea spre ea, Spark a oprit ședința foto, s-a lăsat în jos și și-a deschis brațele larg pentru a împărtăși o îmbrățișare cu viitoare ei prietenă. Gestul celor două a fost surprins de fotograful Nicole Wickins, care a considerat că nu poate lăsa un astfel de eveniment nepozat.

Imagine cu mireasa Spark și Leyla, fetița cu autism, în timp ce se îmbrățișeazăSursa foto: Captură Youtube

„Am fost atât de surprins și extaziat pentru că niciunul dintre noi nu o cunoștea pe fetiță, așa că nu eram sigur dacă ar trebui să fac poze. Dar pur și simplu am simțit că trebuie să fac asta.”, a mărturisit Nicole Wickins.

Mama micuței, Jessica a fost foarte recunoscătoare pentru gestul făcut de Spark. Mireasa a reușit să-i să-i facă Laylei o bucurie extraordinară pe care nu o va uita niciodată. Ea a povestit că „A fost atât de dulce cu ea și a continuat să-i vorbească și să-i pună întrebări. Layla a iubit-o instant”.

De asemenea, din acel moment, Spark a devenit cea mai bună prietenă a fetiței. Aceasta o vizitează deseori acasă și vine îmbrăcată, bineînțeles, în rochia ei superbă de mireasă.

 Imagine cu mireasa Spark în timp ce intră pe ușă și micuța Layla care se uită la eaSursa foto: Captură Youtube

Copiii diagnosticați cu autism sunt deseori înțeleși greșit de colegii lor sau chiar de adulți. Povestea Laylei a fost una cu final fericit, însă am putea spune că este vorba despre un caz izolat. Din păcate, puțini înțeleg că micuții cu nevoi speciale sunt cu adevărat deosebiți și că ar trebui tratați ca atare... sau cel puțin normal, ca pe alți copii perfect sănătoși. Această întâmplare ar trebui să ne aducă aminte tuturor că bunătatea, blândețea și răbdarea fac întotdeauna diferența. Un suflet bun are puterea de a aduce o schimbare benefică în această lume sau, cel puțin, ar putea face ziua unui copil de-a dreptul specială.

Citește și: O bătrână în haine ponosite intră într-un restaurant de lux, toată lumea râde de ea, până când un client bogat face un gest neașteptat

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Youtube, Facebook

Articolul urmator
Părintele Calistrat Chifan despre tinerii care se căsătoresc după 30 de ani. „Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”
Părintele Calistrat Chifan despre tinerii care se căsătoresc după 30 de ani. „Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.