O vestită fashionistă și-a schimbat radical viața după ce i s-au mai dat doar 7 luni de trăit. Prin ce coșmar a trecut Miroslava Duma

O vestită fashionistă și-a schimbat radical viața după ce i s-au mai dat doar 7 luni de trăit. Prin ce coșmar a trecut Miroslava Duma

Cristina Gherghina

Miroslava Duma, fashion influencer și antreprenor digital, a aflat o veste care i-a schimbat viața pentru totdeauna. În anul 2019, frumoasa rusoaică a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, iar doctorii i-au mai dat de trăit doar 7 luni.

Până acum patru ani, Miroslava era o prezență nelipsită de la evenimentele de modă, iar fiecare apariție a ei în public atrăgea laudele criticilor și nu numai.

Forțată de grave probleme de sănătate, frumoasa rusoaică a lăsat deoparte viața mondenă și, în ultima perioadă, a ales să devină activistă de mediu, dar nu a putut să uite prima ei iubire: moda. Miroslava susține și promovează proiectele care implică tot ceea ce ține de moda sustenabilă. 

Tânăra a trăit un adevărat coșmar, iar toate greșelile din timpul vieții s-au revărsat asupra ei. Într-un final, a reușit să iasă din acel coșmar și să trăiască un vis frumos.

miroslava duma

Din acel nor negru care se abătuse asupra ei au rezultat două lucruri bune: a învățat să iubească viața și, cel mai important, a învățat ce este iubirea de sine, așa cum spune chiar ea într-un mesaj postat pe contul personal de Instagram:

„În anul 2019 am fost diagnosticată cu o boală rară a plămânilor și mi s-au mai dat doar 7 luni de trăit. A fost înfricoșător la început, dar, uitându-mă înapoi, mi-am dat seama că ultimele luni de recuperare au fost probabil cele mai fericite din viața mea. 

M-am oprit brusc din a mai participa la acest maraton al vieții și mi-am dat seama cât de mult iubesc viața, cât de frumoasă este lumea în care trăim și cât de mult îmi doresc să rămân aici. Cu oamenii pe care îi iubesc. Pentru prima dată în viața mea, am văzut albastrul cerului. Și verdele frumos al copacilor. De parcă aș fi trăit până acum pe o altă planetă. În fiecare zi mă trezesc fericită pentru că am șansa să mai petrec o zi aici. 

Întreaga mea viață am căutat să fiu acceptată de ceilalți și am fost obsedată de like-uri, atât în lumea reală, cât și în cea virtuală, fără să realizez că trebuie să învăț cum să mă plac mai întâi eu pe mine însămi. Anii de autocritică, de îndoieli, stres și diete au făcut ca sistemul meu imunitar să cedeze, ceea ce a dus la îmbolnăvirea mea.

Acum realizez că aceste patru luni au fost cele mai creative din cei 34 de ani ai mei. Și totuși, succesul pentru mine, astăzi, nu mai este măsurat în indicatori externi, ci de cei interni. Succesul este măsurat de sănătatea mea și de sănătatea celor pe care îi iubesc. Este măsurat de felul în care aleg să contribui la această lume. 

În ultimii doi ani, Universul m-a făcut să experimentez un număr de evenimente remarcabile care uneori păreau ireale; de exemplu, cum o greșeală prostească, făcută de avocatul meu, a dus la diagnosticarea mea timpurie și mi-a dat șansa să trăiesc. Am văzut semne peste tot. De parcă cineva îmi spunea: nu renunța! 

Astăzi, continui să îmi urmez mărețul vis și cred cu tărie că ne poate ajuta să salvăm planeta. Indiferent de situație. Într-o bună zi, sper să reușesc să vă povestesc totul despre el. Și, cel mai important, mulțumesc tuturor oamenilor minunați din viața mea. Vă iubesc din toată inima (și plămânii).”

Miroslava Duma s-a născut în anul 1985, în Surgut și este căsătorită cu Aleksey Mikheev, un antreprenor rus. Cei doi au împreună 3 copii. 

Surse foto: Gulliver, Getty Images

Articolul urmator
Cum atragi prosperitatea în viața ta? Trucuri pentru a avea mai mult noroc la bani
Cum atragi prosperitatea în viața ta? Trucuri pentru a avea mai mult noroc la bani
Test viata anterioara: unde, cand si cu cine ai trait
Incepe quiz
Test viata anterioara: unde, cand si cu cine ai trait

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.