Opt lucruri pe care să le înveți de la femeia Leu

Luni, 09.05.2016
de Viorica Ghinea

Femeia născută în zodia Leu este înzestrată cu calități deosebite, astfel că nu este de mirare de ce persoanele din jurul ei o păstrează mereu aproape. Lecțiile pe care le-a oferit celor dragi de-a lungul timpului sunt o comoară de neprețuit.

 Află ce lucruri ar trebui să înveți de la nativa acestui semn și cum le poți aplica în viața de zi cu zi!

 

Opt lecții de viață pe care le oferă femeia din zodia Leu

 1. Fii un lider pentru cei din jur!

Nu te teme să ieși în evidență, ci acționează ca un lider. Învață de la femeia Leu să îți prețuiești ideile și să le promovezi, nu să le ții închise la nesfârșit în cutia visurilor. În momentul în care vei demonstra că ai tărie de caracter, cei din jur te vor urma pretudindeni.

2. Ai încredere în tine!

Unii o cred orgolioasă, alții o invidiază pentru că are atât de multă încredere în ea. Femeia Leu știe foarte bine ce calități și ce defecte are, însă preferă să le scoată în evidență pe primele. Nu reușește nimeni să îi zdruncine stima de sine, o lecție importantă pe care ar trebui să o înveți repede de la nativa acestui semn zodiacal.

3. Fii ambițioasă!

Când își pune ceva în minte, nu se lasă până nu obține ceea ce își dorește. Dacă vrei să reușești în viață, inspiră-te din caracterul acestei native și rezultatele nu vor întârzia să apară. Până acum nu s-a văzut femeie Leu care să nu reușească în viață, așa că merită să iei zodia ei drept model.

4. Fii generoasă!

O altă lecție de viață prețioasă pe care ar trebui să o înveți de la nativa Leu este generozitatea ei. Poate că pare uneori arogantă și snoabă, dar niciodată nu va refuza pe cineva care îi cere ajutorul. Când cumpără cadouri pentru cei dragi, nici măcar nu se uită la sumele de bani pe care le cheltuie.

5. Distrează-te!

Nu de puține ori s-a spus că femeia Leu este sufletul petrecerilor. Adoră să fie în centrul atenției, așa că își pune creativitatea la încercare și devine cea mai bună companie. Indiferent de problemele pe care le are pe suflet, când este alături de cei dragi, femeia Leu uită de toate și se bucură de viață. Urmează-i și tu exemplul și nu vei regreta!

6. Fă-te respectată!

Nu lăsa pe nimeni să te jignească, ci fă-te respectată cu diplomație. N-o să vezi niciodată o femeie născută în zodia Leu că se lasă călcată în picioare, cu atât mai puțin dacă este vorba despre persoane care valorează mai puțin decât ea. Luptă cu demnitate pentru a avea o imagine bună în societate și nu își va permite nimeni să spună ceva rău despre tine.

7. Fii sinceră!

Când ai ceva de spus, nu te mai ascunde după deget, ci vorbește clar și răspicat. Nu gâdila orgoliul altora dacă nu crezi că merită complimentele și nici nu aproba anumite idei doar pentru că îți este frică de reacția celor din jur. Inspiră-te de la femeia Leu și spune cu voce tare tot ceea ce te deranjează!

8. Răsfață-te cu tot ce este mai bun!

Toată lumea a auzit despre gusturile fine pe care le are femeia Leu, dar și despre înclinația ei către lux. Chiar dacă nu îți permiți să te răsfeți des cu ceva de calitate, nu înseamnă că trebuie să te privezi mereu de tot ce este bun. Meriți să trăiești ca o regină (măcar din când în când). Nu mai aștepta să apară cineva în viața ta care să te trateze așa, ci fă-o chiar tu fără să ai vreun fel de remușcare că ai cheltuit cam mulți bani. O femeie Leu nu ar face niciodată acest lucru!

Inspiră-te de la femeia Leu, învață toate aceste lecții pe care le predă cu stil și nu vei regreta decizia luată! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (23)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!