Opt semne că îngerul tău păzitor este în apropiere

Opt semne că îngerul tău păzitor este în apropiere

Viorica Ghinea, redactor

Ideea că un înger păzitor, cel pe care îl primim de la naștere, ne veghează este un gând confortabil. Ne simțim în siguranță, prindem încredere în noi, dar ne și gândim de două ori înainte să facem o faptă rea. Dacă vrei să îți dai seama când ai un astfel de spirit în preajma ta, iată la ce semne trebuie să fii atentă de acum încolo.

Cum știi că te veghează un înger păzitor 

1. Simți un miros plăcut, dar nu știi de unde provine

Dacă ți se întâmplă de multe ori să simți un miros plăcut, dar să nu îți dai seama de unde provine, s-ar putea să ai un înger păzitor prin preajmă. Unii cercetători susțin că, dacă simți parfumul unei persoane cunoscute care a decedat, s-ar putea ca ea să fie cea care vrea să te contacteze. Probabil vrea să îți transmită un mesaj important, așa că trebuie să îți deschizi inima pentru a afla despre ce este vorba.

2. Percepi o schimbare bruscă de temperatură

La fel ca în cazul de mai sus, simți o schimbare bruscă de temperatură și nu realizezi de unde provine. Specialiștii spun că atunci când simți o senzație de căldură inexplicabilă, îngerul păzitor te îmbrățișează. La polul opus, când simți o adiere, înseamnă că a dat din aripi în preajma ta și că încearcă să te protejeze de ceva.

3. Auzi șoapte

Atunci când îngerul păzitor încearcă să te contacteze, vei auzi frecvent șoapte în jurul tău, deși ești singură. Poate că încearcă să te prevină de un pericol ori doar să te asigure că este în preajma ta.

4. Ai senzația că nu ești singură

Ai deseori impresia că nu ești singură? Atunci s-ar putea ca îngerul tău păzitor să se afle în preajma ta. Al șaselea simț te ghidează să afli ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu ar trebui să te sperii de această experiență, ci să te bucuri că acest spirit se află lângă tine.

5. Simți furnicături în centrul capului

Un alt semn că îngerul păzitor este în preajma ta îl reprezintă furnicăturile. Vei avea această senzație în centrul capului, timp de câteva secunde, fără să înțelegi exact de unde provine.

6. Primești ajutor când te aștepți mai puțin

Ți s-a întâmplat vreodată să primești un telefon ori o vizită exact atunci când aveai mai multă nevoie? Mai mult ca sigur îngerul tău păzitor a știut că ai nevoie de sprijin din afară și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca tu să-l primești. 

7. Copiii și animalele „trag” inexplicabil la tine

Copiii și animalele au avut întotdeauna un alt mod de a percepe lucrurile. Ei pot să vadă lucruri pe care adulții nu le văd, așa că nu ar trebui să te mire dacă „trag” la tine uneori. Sunt șanse ca ei să vadă în preajma ta o ființă care să le atragă atenția.

8. Vezi ceva frumos în jur

Dacă ai avut o zi îngrozitoare și vezi ceva frumos în jurul tău, care îți ridică moralul, înseamnă că îngerul păzitor este acolo. El încearcă să te înveselească, să îți ofere încredere în tine și să îți dea putere pentru a merge mai departe.

Dacă până acum mai exista vreo îndoială că ai un înger păzitor, aceste semne îți răspund la toate întrebările pe care le aveai. Experiențele prin care treci zi de zi nu sunt întâmplătoare, ci au un rost bine stabilit.

 

Citește și care sunt semnele care îți indică faptul că ai o fantomă în preajma ta!

Articolul urmator
Care este semnificația numărului de înger 1616 în viață și în dragoste
Care este semnificația numărului de înger 1616 în viață și în dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.