Ce inseamna cand te uiti la ora fixa la ceas

Ce inseamna cand te uiti la ora fixa la ceas

Andreea Gluh, redactor

Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când te uiți la ora fixă la ceas, trebuie să știi că semnificația acestui gest depinde de momentul din zi sau noapte. Există mai multe semnificații, însă în acest articol vom vorbi doar despre partea sentimentală. Prin urmare, în cele ce urmează vei găsi răspunsuri referitoare la relația ta de iubire! Află așadar, ce înseamnă pentru tine și iubitul tău când te uiți la ora fixă la ceas!

Semnificația orelor fixe: normal-paranormal

Suntem conectați la Univers și, de multe ori, acesta încearcă să ne comunice anumite mesaje prin diverse modalități. Unele persoane au credința că ora la care te uiți la ceas îți spune ceva despre relația pe care o ai cu persoana iubită. Există multe superstiții legate de orele fixe și, chiar dacă nu crezi că este adevărat, cunoașterea acestor semnificații poate fi o sursă de distracție original pentru tine și persoanele tale dragi.   

Ce înseamnă ora fixă pentru fete?

Dacă vrei să afli ce înseamnă când te uiți la ora fixă, citește cu atenție următoarele explicații, dar ține cont că aceste interpretări sunt valabile doar pentru fete.

 • Ce înseamnă când ceasul arată ora 00:00?

Dacă miezul nopții te-a găsit trează, asemenea Cenușăresei la bal, înseamnă că povestea ta de dragoste va avea un final fericit, ca în basme. Așadar, dacă te-ai uitat la 00.00 la ceas, tu și alesul tău veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți!

Ce înseamnă când te uiți la ora fixă - femeie cu ceas la mână

 • Semnificația orei 01:00 

Îți pierzi adesea concentrarea și ești foarte visătoare în ultima vreme? Înseamnă că ești îndrăgostită și te gândești mereu numai la el. Iar dacă ți se întâmplă în ultima vreme să te uiți la ceas la ora 01:00 și nu știai ce înseamnă când te uiți la această oră fixă, află acum secretul: Acest lucru înseamnă că iubirea ta pentru partenerul de viață este cât se poate de profundă.

 • Ce secret ascunde ora 02:00? 

Dacă îți place vreo persoană anume și nu știi cum să faci să îi atragi atenția, este cazul să ai puțină răbdare. În curând se pare că vei primi o invitație neașteptată în oraș. Lucru confirmat și de faptul că, în ultima perioadă te uiți tot mai des la ceas, la 2.00 fix.

 • Ce trebuie să știi despre ora 03:00?

Când te uiți la ceas la 3.00 fix, atunci partenerul tău te iubește sincer și se străduiește să îți arate în fiecare zi cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine.

 • Semnificație ora 04:00 

Dacă ești implicată într-o nouă relație și te întrebi ce înseamnă când te uiți la ora fixă 4:00, trebuie să știi că în curând, lucrurile vor deveni foarte serioase. Nu degeaba te surprinzi des uitându-te la ora 4.00 fix! Asta confirmă faptul că EL vrea mai mult de la tine când vine vorba de iubire.

 • Ce spune ora 05:00 fix despre viața ta sentimentală

Dacă te uiți la 5.00 fix la ceas, înseamnă că persoana iubită îți duce dorul. Așadar, dacă este departe de tine, dă-i un telefon, se va bucura cu siguranță să îți audă vocea.

 • Care este semnificația orei 06:00?

Făt-Frumos cel mult visat poate sosi în orice clipă, dacă te-ai uitat la ora 6.00 fix la ceas. Acum că ai aflat ce înseamnă când te uiți la ora fixă 6:00, încearcă să lași tristețea deoparte, pentru că în curând vei primi atenția cuvenită din partea cuiva nou apărut în viața ta.

 • Misterele orei 07:00

Te-ai trezit devreme și te-ai uitat la ceas la 7.00 fix? Vei afla lucruri complet neașteptate despre o persoană pe care o considerai antipatică până acum. Se va dovedi că ai un admirator secret!

 • Semnificația orei 08:00 

Dacă te-ai uitat la ceas la 8.00 fix, înseamnă că azi vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Norocul este de partea ta în viața sentimentală, așa că profită și organizează o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare romantică. Îl vei surprinde plăcut pe partenerul tău!

 • Ce înseamnă când te uiți la ceas la ora fixă 09:00?

Se spune că persoana iubită îți va da o veste bună astăzi, dacă ora 9.00 fix te-a prins uitându-te la ceas. Fie că este vorba despre ceva ce vă interesează pe amândoi, fie că este o veste legată de realizările celui drag, bucuria nu se va lăsa prea mult așteptată.

Ce înseamnă când te uiți la ora fixă- Cuplu de indragostiti

 • Ce semnificație are ora 10:00 pentru tine?

Poate până acum nu știai ce înseamnă când te uiți la ora fixă 10:00, dar acum îți dezvăluim noi secretul! Dacă te-ai uitat la ceas la 10.00 fix, este posibil ca astăzi să ai parte de un moment special, care implică primirea în dar a unui inel. Ai ghicit: sunt șanse mari să primești o cerere în căsătorie!

 • Ce semnificație are ora 11:00?

Dragostea voastră este puternică și va trece peste orice obstacole, dacă te-ai uitat la ceas la ora 11.00 fix. Bucură-te de momentele petrecute alături de persoana iubită și oferă-i afecțiunea binemeritată!

 • Ora 12:00 fix: deslușește-i semnificația

Ora la care soarele stă exact deasupra capului tău îți confirmă faptul că oricare ar fi problemele cu care te-ai confruntat până acum, ele se vor rezolva în curând.

 • Ce înseamnă când te uiți la ora fixă 13:00 

Dacă te surprinzi uitându-te la ceas la această oră, înseamnă că relația ta este pe drumul cel bun, însă este cazul să îți revizuiești atitudinea pe care o ai în anumite momente. Un plus de calm nu strică niciodată. Îți place sau nu aceasta este semnificația orei 13.00 fix!

 • Ce spune ora 14:00 despre relația ta

Dacă te uiți la ceas la ora 14.00 fix, înseamnă că iubitul tău nu este doar persoana pe care te poți baza oricând, ci și talismanul tău norocos. Gandește-te la el în momentele de cumpănă și totul se va rezolva.

 • Misterioasa oră 15:00 și ce ascunde ea

Te uiți des la ora 15.00 fix, la ceas și nu știi ce înseamnă când te uiți la această oră fixă? Pregătește-te sufletește, pentru că cineva s-a îndrăgostit peste cap de tine. O persoană la care nici nu te aștepți a fost vrăjită de privirea ta misterioasă și acum nu-și mai poate lua gândul de la tine. Se pare că este atrasă de farmecul tău aparte. 

 • Secretele de la ora 16:00

Ceas care indica ora 16.00

Când ceasul îți arată 16.00 fix, înseamnă că ai un admirator secret, care este prea timid să arate ce simte pentru tine. Încearcă să-l descoperi și nu vei regreta!

 • Ce semnificație are ora 17:00 fix?

Este posibil să primești o invitație la un eveniment important, atunci când orologiul indică ora 17.00 fix. Dacă ești singură, poate îți vei întâlni perechea. 

 • Nu știi ce înseamnă când te uiți la ora fixă 18:00? Iată înțelesurile ascunse ale acestei ore!

Dacă ești de-abia la începutul relației și mai mereu fixezi cu privirea exact ora 18.00, atunci partenerul tău este dispus să te cunoască din ce în ce mai bine. Încearcă să îi arăți partenerului tău cât de fermecătoare poți fi. 

 • Semnificația pe care o are ora 19:00 fix

Ora care indică 19.00 fix nu este chiar de bun augur. Nu poți mulțumi pe toată lumea și nici nu trebuie să îți irosești energia încercând acest lucru. Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine și vei reuși în tot ce îți propui!

Ce înseamnă când te uiți la ora fixă -Ceas care arata ora 19.00

 • Ce încearcă să-ți transmită ora 20:00 fix?

Dacă ai vreun amic în cercul tău de prieteni care se comportă ciudat în ultima vreme în preajma ta, este posibil ca acesta să aibă sentimente puternice pentru tine. Așadar, după ce ai aflat ce înseamnă când te uiți la ora fixă 20.00, nu-ți mai rămâne decât să descoperi care dintre amici tăi poartă în sufletul său o iubire secretă pentru tine.

 • Ce mister ascunde ora 21:00 fix?

Chiar dacă nu ți-ai întâlnit până acum marea dragoste, nu este cazul să te întristezi. Ai răbdare și speră că iubirea va intra în viața ta în curând. Nu vei fi dezamagită, iar faptul că din ce în ce mai des te surprinzi uitându-te la ora 21.00 la ceas poate fi o confirmare.

 • Care este semnificația orei 22:00 fix?

Dacă te uiți la ceas la ora 22.00 fix și nu ai descoperit până acum ce înseamnă când te uiți la această oră fixă, îți spunem noi: ești o persoană foarte geloasă. Gelozia a încolțit în sufletul tău, dar ține cont că acest sentiment este unul negativ. Încearcă să o ții în frâu, dacă vrei să ai parte de liniște!

 • Ce are de spus ora 23:00 fix?

Când ceasul arată 23.00 fix, sentimentele partenerului tău sunt din ce în ce mai puternice. Arată-i că nu s-a înșelat atunci când te-a ales!

Mesaje de la ore fixe: adevăratele semnificații conform numerologului Mihai Voropchievici

Arta numerologiei este complexă, cu atât mai mult cu cât vorbim de banalul uitat la ceas. Pentru cei care își doresc să afle ce înseamnă când te uiți la oră fixă, numerologi renumiți, printre care și apreciatul Mihai Voropchievici, au reușit să deslușească acest mistere și l-au împărtășit și cu noi.

Mihai Voropchievici

Interpretările numerologului sunt valabile atât pentru tine, cât și pentru bărbatul din viața ta.

Ora 00.00- Vei cunoaște iubirea de-o viață, iar ideile tale vor prinde contur.
Ora 1.00- Partenerul/partenera de viață se simte atras de calitățile tale native.
Ora 2.00- Este ora care promite celor singuri că în câteva zile vor întâlni pe cineva. Ba mai mult, vei avea parte și de o întâlnire romantică cu acea persoană. Pentru cei care sunt în cuplu, ora 2.00 nu e un semn bun.
Ora 3.00- Conform renumitului numerolog, iată ce înseamnă când te uiți la ora fixă 3:00: Ești timid, însă persoana care îți place va lua inițiativa.
Ora 4.00- Vei avea parte de o relație serioasă alături de persoana cu care ești acum, și, de ce nu, poate chiar o căsătorie.
Ora 5.00- Ești pripit/ă și va trebui să îți cântărești acțiunile. Gândește de două ori înainte de a lua o decizie sau de a acționa.
Ora 6.00- Revine o veche iubire în viața ta.
Ora 7.00- În grupul de prieteni există o persoană care te dorește, dar nu spune. Caută să-ți găsești admiratorul secret (admiratoarea secretă) pentru că are intenții serioase, dar îi lipsește curajul de a-ți face o declarație de dragoste.
Ora 8.00- Îți surâde norocul în iubire și la această oră îți poți declara dragostea.
Ora 9.00- Vei vedea că o persoană misterioasă își dezvăluie sentimentele față de tine. Asta înseamnă când te uiți la ceas la această oră fixă.
Ora 10.00- Ești norocos/norocoasă. Persoana cu care ai o relație are intenții serioase de căsătorie.
Ora 11.00- Impresia pe care o ai față de persoana cu care ești într-o relație este eronată. Ai grijă să ți-o schimbi!
Ora 12.00- Relația de cuplu este pusă la grea încercare, va urma o ceartă, dar vei trece peste cu brio.
Ora 13.00- Persoana cu care ești într-o relație se gândește la tine în acest moment.
Ora 14.00- Primești semen de dragoste de la persoana de care ești îndrăgostit/ă.
Ora 15.00- Te poți baza pe atuurile tale de a-I fermeca pe ceilalți, așa că treci la acțiune, dacă îți place cineva.
Ora 16.00- O persoană cu părul blond vrea să te sărute.
Ora 17.00- Vei cunoaște o dragoste nouă la o petrecere, un eveniment.
Ora 18.00- Vă veți iubi și mai mult, în cuplu, pentru că sentimentele voastre devin și mai puternice.
Ora 19.00- Nu ți-a spus nimeni ce înseamnă când te uiți la ora fixă 19:00 la ceas? Fii fericită, pentru că pasiunea în cuplu devine și mai intensă.
Ora 20.00- Vei afla că un prieten/ o prietenă are sentimente puternice față de tine și vrea să treceți la nivelul următor.
Ora 21.00- Te vei confrunta cu gelozia persoanei pe care o iubești.
Ora 22.00- Te iubește fără drept de apel și l-ai cucerit iremediabil.
Ora 23.00- Persoana de care ești îndrăgostită este egoistă.

Ce înseamnă când te uiți la oră fixă pentru băieți?

Bărbat care se uită la ceas

Ora 01.00- O fată a pus ochii pe tine. Ea te urmărește de ceva timp și îi place foarte mult felul în care arăți. Uită-te bine în cercul tău de prieteni și cunoștințe și poate vei descoperi cine este persoana misterioasă.

Ora 02.00- Această oră îți indică ceva de rău augur. Chiar dacă nu vrei să știi ce înseamnă când te uiți la această ora fixă la ceas, trebuie să afli, pentru că este important: Iubita ta a observat că-ți fug ochii după altcineva și are de gând să te părăsească.

Ora 03.00 - Iubita ta se gândește la tine în acel moment.

Ora 04.00 - Vei fi mereu iubit și respectat de partenera ta de viață, așadar te poți considera un om norocos.

Ora 05.00 - O persoană foarte apropiată cu care nu ai mai vorbit demult îți duce dorul. Ar fi bine să îi dai un telefon să vezi ce mai face.

Ora 06.00 - Această oră îți dezvăluie o situație potential periculoasă deoarece înseamnă că o persoană căsătorită sau implicată într-o relație se gândește la tine.

Ora 07.00 - Te iubește o persoană foarte timidă.

Ora 08.00 - De-abia te-ai trezit și te-ai uitat repede la ceas? Dacă te întrebi ce înseamnă când te uiți la această ora fixă, încearcă să te gândești la o fată. Prima femeie care îți vine în minte în acel moment este cea care te iubește cel mai mult.

Ora 09.00 - O femeie cu ochii verzi își dorește să fie cu tine în acest moment.

Ora 10.00 – Chiar dacă nu crezi așa ceva, în curând îi vei face unei persoane o cerere în căsătorie.

Ora 11.00 - Persoana pe care tu o iubești nu mai are sentimente de dragoste pentru tine.

Ora 12.00 - Iubita ta vrea să te sune să vă împăcați, dar nu prea are curaj. Fă tu primul pas dacă o iubești cu adevărat.

Ora 13.00 – Persoana iubită este pregătită să construiți împreună o familie. Acest lucru confirmă ce știai tu din copilărie, și anume că e adevărat că dacă te uiți la fix te iubește.

Ora 14.00 - O brunetă focoasă te visează și vrea să aibă o aventură de o noapte cu tine.

Ora 15.00 - Este rândul unei femei blonde cu ochii albaștri să se gândească la tine.

Ora 16.00 - Nu te mai întreba ce înseamnă când te uiți la ora fixă 16:00 la ceas! Nu te mai ținem în suspans, iată adevărul: O fată de care îți place și ție ar vrea să te sărute, dar îi este frică de refuz.

Ora 17.00 - Vei primi o invitație la petrecere de la fata pe care o placi.

Ora 18.00-  Este cazul s-o suni, pentru că te vrea chiar în clipa asta.

Ora 19.00 - Cineva nu are cuvinte de laudă pentru tine. Pe cine ai supărat recent?

Ora 20.00- Prietena ta cea mai bună are sentimente mai puternice față de tine decât ți-ai putea imagina.

Ora 21.00 - Ai grijă când ajungi azi acasă, deoarece iubita ta îți va face o criză de gelozie.

Ora 22.00- Partenera ta de viață are ochi pentru altul și este pe cale să te înșele.

Ora 23.00 – Nu este o situație plăcută, dar trebuie să afli ce înseamnă când te uiți la ora această fixă la ceas! Universul vrea să-ți spună că persoana pentru care tu ai sentimente profunde, nu te mai iubește ca la început.

Ora 00.00 - Iubita ta îl vrea, de fapt, pe prietenul tău cel mai bun, așadar este cazul să aveți o discuție serioasă.

Ore fixe 22:22 - ce înseamnă când ceasul arată atât?

Simetria numerelor este perfectă în acest caz, ceea ce înseamnă că se va întâmpla ceva cu o semnificație extrem de puternică în viața ta! Nu te bucura prea tare însă, deoarec poate fi și un eveniment negativ. Este bine să ai mare grijă de tine în aceste momente, să ai simțurile deschise la maxim și să fii atentă la toate lucrurile din jurul tău. Totuși, este bine să fii și optimist, poate se va întâmpla ceva ce îți dorești de foarte mult timp. Oricum, fii cu mare băgare de seamă!

Ore fixe- ce înseamnă când te uiti la 11:11

Cifra 11 reprezintă spiritualitatea și misterul, fiind o ușă către propriul eu, spre gândurile, dorințele și emoțiile fiecărei persoane. Conform site-ului mirrorhour.com, ora 11:11 te ajută să te conectezi cu îngerul tău păzitor. Este important să te concentrezi asupra aspectelor bune din viața ta, să fii calm și liniștit astfel încât să lași energiile pozitive să vină la tine. Numerologii te sfătuiesc să-ți pui o dorință dacă te uiți la ora 11:11 la ceas, deoarece ai toate șansele să ți se îndeplinească.

Ore fixe 23:23 - ce înseamnă când te uiți la această oră fixă?

Dacă te uiți la ceas la această oră, vei întâni pe cineva foarte curând. Poate fi vorba fie de un prieten foarte drag ție, fie cineva îți va impune o persoană neplăcută. De exemplu, la muncă poți face echipă cu o persoană cu care nu te înțelegi deloc. De aceeatrebuie să fii atent cu cine comunici în această perioadă și în cine poți avea încredere.

Ce înseamnă când te uiți la și 59?

Numerologii spun că 59 este un număr al schimbărilor spirituale profunde, magice și misterioase. Așadar, dacă te uiți la ceas la acest minut, se poate ca planurile tale să se îndeplinească în curând. Din punct de vedere al relației sentimentale, dacă te uiți la ceas la minutul 59, înseamnă că persoana iubită se gândește la tine. Dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când te uiți la ora fixă și un minut? Din păcate, Universul vrea să-ți spună că persoana iubită nu mai are aceleași sentimente pentru tine. Dar și celelalte ore și minute în dragoste au semnificații profunde.

Așadar, descoperirea semnificației orei fixe poate fi interesantă. Acum, după ce ai aflat ce înseamnă când te uiți la oră fixă la ceas, nu este nevoie să stai cu ochii pe orologiu. Destinul va avea grijă să privești la ora potrivită, în funcție de mesajul care îți este destinat. Nu doar ora fixă la care te uiți spune ceva despre relația ta, ci și minutele au o însemnătate în viața ta amoroasă. 

Surse foto: iStock.com, Pixabay.com, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (178)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
  Dan (anonim)
  10 decembrie 2013 03:03

  Articol pentru retard mintal accentuat.