Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce inseamna cand te uiti la ora fixa la ceas

Miercuri, 13.05.2020
de Andreea Gluh

Cu siguranță ai auzit în copilărie în jurul tău expresia "Este ora 12, mă iubește!". Fie că era vorba despre sora mai mare, despre colege ori despre vreo vecină, este posibil să fi deprins și tu acest obicei de la ele. Lucrurile sunt, însă, mai complexe de atât. Când te uiți la oră fixă  la ceas, în funcție de momentul din zi sau din noapte, această acțiune are propria-i semnificație.

Ce înseamnă ora fixă pentru fete

Dacă vrei să afli aceste secrete, citește cu atenție următoarele explicații. Iată ce semnificații au orele fixe, dar ține cont că aceste interpretăru sunt valabile doar pentru fete. 

Ce înseamnă când ceasul arată ora 00:00 

Dacă miezul nopții te-a găsit trează, asemenea Cenușăresei la bal, înseamnă că povestea ta de dragoste va avea un final fericit, ca în basme. Așadar, dacă te-ai uitat la 00.00 la ceas, tu și alesul tău veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți!

Ce înseamnă când te uiți la ora fixă - femeie cu ceas la mână

Semnificația orei 01:00 

Îți pierzi adesea concentrarea și ești foarte visătoare în ultima vreme? Înseamnă că ești îndrăgostită și te gândești mereu numai la el. Iar dacă ți se întâmplă în ultima vreme să te uiți la ceas la 01:00 fix, atunci este clar! Asta înseamnă că iubirea ta este cât se poate de profundă.

Ce secret ascunde ora 02:00 

Dacă îți place vreo persoană anume și nu știi cum să faci să îi atragi atenția, este cazul să ai puțină răbdare. În curând se pare că vei primi o invitație neașteptată în oraș. Lucru confirmat și de faptul că, în ultima perioadă te uiți tot mai des la ceas, la 2.00 fix.

Ce trebuie să știi despre ora 03:00

Când te uiți la ceas la 3.00 fix, atunci partenerul tău te iubește sincer și se străduiește să îți arate în fiecare zi cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine.

Semnificație ora 04:00 

Dacă ești implicată într-o nouă relație, pregătește-te! În curând, lucrurile vor deveni serioase. Te surprinzi des uitându-te la ora 4.00 fix? Asta confirmă faptul că va vrea mai mult de la tine în iubire.

Ce spune ora 05:00 fix despre viața ta sentimentală

Dacă te uiți la 5.00 fix la ceas, înseamnă că persoana iubită îți duce dorul. Așadar, dacă este departe de tine, dă-i un telefon, se va bucura cu siguranță să îți audă vocea.

Care este semnificația orei 06:00 

Făt-Frumos cel mult visat poate sosi în orice clipă, dacă te-ai uitat la ora 6.00 fix la ceas. Lasă tristețea deoparte, pentru că în curând vei primi atenția cuvenită din partea cuiva nou apărut în viața ta.

Misterele orei 07:00

Te-ai trezit devreme și te-ai uitat la ceas la 7.00 fix? Vei afla lucruri complet neașteptate despre o persoană pe care o considerai antipatică până acum. Se pare că ai un admirator secret!

Semnificația orei 08:00 

Dacă te-ai uitat la ceas la 8.00 fix, înseamnă că azi vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Norocul este de partea ta în viața sentimentală, așa că profită și organizează o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare romantică. Îl vei surprinde plăcut pe partenerul tău!

Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la ora 09:00 fix

Se spune că persoana iubită îți va da o veste bună astăzi, dacă ora 9.00 fix te-a prins uitându-te la ceas. Fie că este vorba despre ceva ce vă interesează pe amândoi, fie că este o veste legată de realizările celui drag, bucuria nu se va lăsa prea mult așteptată.

Ce înseamnă când te uiți la ora fixă- Cuplu de indragostiti

Ce semnificație are ora 10:00 

Dacă te-ai uitat la ceas la 10.00 fix, este posibil ca astăzi să ai parte de un moment special, care implică primirea în dar a unui inel. Ai ghicit: sunt șanse mari să primești o cerere în căsătorie!

Ce senemnificație are ora 11:00 

Dragostea voastră este puternică și va trece peste orice obstacole, dacă te-ai uitat la ora la 11.00 fix. Bucură-te de momentele petrecute alături de persoana iubită și oferă-i afecțiunea meritată.

 Ora 12:00 fix: deslușește-i semnificația

Ora la care soarele stă exact deasupra capului tău îți confirmă faptul că oricare ar fi problemele cu care te-ai confruntat până acum, ele se vor rezolva în curând.

Ce semnifică ora 13:00 

Relația ta este pe drumul cel bun, însă este cazul să îți revizuiești atitudinea pe care o ai în anumite momente. Un plus de calm nu strică niciodată. Asta indică 13.00 fix, atunci când te surprinzi la ceas la această oră.

Ce spune ora 14:00 despre relația ta

Iubitul tău nu este doar persoana pe care te poți baza oricând, ci și talismanul tău norocos, dacă te uiți la ceas la 14.00 fix. Gandește-te la el în momentele de cumpănă și totul se va rezolva.

Misterioasa oră 15:00 și ce ascunde ea

Te uiți des la ora 15.00 fix, la ceas? Asta înseamnă că există o persoană care a fost vrăjită de privirea ta misterioasă și acum nu se poate gândi decât la tine. Se pare că este atrasă de farmecul tău aparte. 

Secretele de la ora 16:00

Ceas care indica ora 16.00

Când ceasul îți arată 16.00 fix, înseamnă că ai un admirator secret, care este prea timid să arate ce simte pentru tine. Încearcă să-l descoperi și nu vei regreta!

Ce semnificație are ora 17:00 fix

Este posibil să primești o invitație la un eveniment important, atunci când orologiul indică ora 17.00 fix. Dacă ești singură, poate îți vei întâni perechea. 

Înțelesurile ascunse pentru ora 18:00 fix

Dacă ești de-abia la începutul relației și mai mereu fixezi cu privirea exact ora 18.00, atunci partenerul tău este dispus să te cunoască din ce în ce mai bine. Încearcă să îi arăți partenerului tău cât de fermecătoare poți fi. 

Semnificația pe care o are ora 19:00 fix

Ora care indică 19.00 fix nu este chiar de bun augur. Nu poți mulțumi pe toată lumea și nici nu trebuie să îți irosești energia încercând acest lucru. Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine și vei reuși în tot ce îți propui.

Ce înseamnă când te uiți la ora fixă -Ceas care arata ora 19.00

Ce spune ora 20:00 fix

Dacă ai vreun amic în cercul tău de prieteni care se comportă ciudat în ultima vreme în preajma ta, este posibil ca acesta să aibă sentimente puternice pentru tine. Așadar, ora 20.00 te face să îți dezvăluie iubirea secretă a unui amic.

Ce mister ascunde ora 21:00 fix

Chiar dacă nu ți-ai întâlnit până acum marea dragoste, nu este cazul să te întristezi. Ai răbdare și speră că iubirea va intra în viața ta în curând. Nu vei fi dezamagită, iar faptul că din ce în ce mai des te surprinzi uitându-te la ora 21.00 la ceas poate fi o confirmare.

Care este semnificația orei 22:00 fix

Dacă te uiți la ceas la ora 22.00 fix, înseamnă că ești o persoană geloasă. Gelozia este un sentiment negativ. Încearcă să o ții în frâu, dacă vrei să ai parte de liniște.

Ce are de spus ora 23:00 fix

Când ceasul arată 23.00 fix, sentimentele partenerului tău sunt din ce în ce mai puternice. Arată-i că nu s-a înșelat atunci când te-a ales!

Ce semnificație are ora fixă, conform numerologului Mihai Voropchievici

Arta numerologiei este complexă, cu atât mai mult cu cât vorbim de banalul uitat la ceas. Așadar, numerologi renumiți, printre care și apreciatul Mihai Voropchievici, au reușit să deslușească acest misterpe care l-au împărtășit și cu noi.

Mihai Voropchievici

Așadar, iată ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă, conform lui Mihai Voropchievici. Interpretările numerologului sunt valabile atât pentru tine, cât și pentru bărbatul din viața ta.

Ora 00.00- Vei cunoaște iubirea de-o viață, iar ideile tale vor prinde contur.
Ora 1.00- Partenerul/partenera de viață se simte atras de calitățile tale native.
Ora 2.00- Este ora care promite celor singuri că în câteva zile vor întâlni pe cineva. Ba mai mult, vei avea parte și de o întâlnire romantic cu acea persoană. Pentru cei care sunt în cuplu, ora 2.00 nu e un semn bun.
Ora 3.00- Ești timid, însă persoana care îți place va lua inițiativa.
Ora 4.00- Vei avea parte de o relație serioasă alături de persoana cu care ești acum, și, de ce nu, poate chiar o căsătorie.
Ora 5.00- Ești pripit/ă și va trebui să îți cântărești acțiunile. Gândește de două ori înainte de a lua o decizie sau de a acționa.
Ora 6.00- Revine o veche iubire în viața ta.
Ora 7.00- În grupul de prieteni existî o persoană care te dorește, dar nu spune. Caută să-ți găsești admiratorul secret (admiratoarea secretă) pentru că are intenții serioase, dar îi lipsește curajul de a-ți face o declarație de dragoste.
Ora 8.00- Îți surâde norocul în iubire și la această oră îți poți declara dragostea.
Ora 9.00- Vei vedea că o persoană misterioasă își dezvăluie sentimentele față de tine, dacă te uiți la ceas la această oră.
Ora 10.00- Ești norocos/norocoasă. Persoana cu care ai o relație are intenții serioase de căsătorie.
Ora 11.00- Impresia pe care o ai față de persoana cu care ești într-o relație este eronată. Ai grijă să ți-o schimbi!
Ora 12.00- Relația de cuplu este pusă la grea încercare, va urma o ceartă, dar vei trece peste cu brio.
Ora 13.00- Persoana cu care ești într-o relație se gândește la tine în acest moment.
Ora 14.00- Primești semen de dragoste de la persoana de care ești îndrăgostit/ă.
Ora 15.00- Te poți baza pe atuurile tale de a-I fermeca pe ceilalți, așa că treci la acțiune, dacă îți place cineva.
Ora 16.00- O persoană cu părul blond vrea să te sărute.
Ora 17.00- Vei cunoaște o dragoste nouă la o petrecere, un eveniment.
Ora 18.00- Vă veți iubi și mai mult, în cuplu, pentru că sentimentele voastre devin și mai puternice.
Ora 19.00- Pasiunea în cuplu devine și mai intensă.
Ora 20.00- Vei afla că un prieten/ o prietenă are sentimente puternice față de tine și vrea să treceți la nivelul următor.
Ora 21.00- Te vei confrunta cu gelozia persoanei pe care o iubești.
Ora 22.00- Te iubește fără drept de apel și l-ai cucerit iremediabil.
Ora 23.00- Persoana de care ești îndrăgostită este egoistă.

Descoperirea semnificației orei fixe poate fi interesantă. Nu este nevoie să stai cu ochii pe ceas, destinul va avea grijă să privești orologiul la ora potrivită, pentru mesajul care îți este destinat.

Nu doar ora fixă la care te uiți spune ceva despre relația ta, ci și minutele au o însemnătate în viața ta amoroasă. Iată ce semnificație au minutele și orele în dragoste!

Surse foto: iStock, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (154)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Dan (anonim)
  10 decembrie 2013 03:03

  Articol pentru retard mintal accentuat.

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!