Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Participa la singurul Targ de Bijuterie Contemporana din Romania AUTOR - editia a VI-a

Redactor Divahair.ro
In perioada 05-06 noiembrie 2011, intre orele 12.00-20.00, are loc cea de-a sasea editie a Targului de Bijuterie AUTOR, la Sala Dalles (Bd.-ul Nicolae Balcescu, Nr.18). Deschiderea oficiala va avea loc, sambata, 05 noiembrie, ora 12.00.

AUTOR este singurul targ de profil din Romania, care isi propune sa prezinte un nou concept despre a face si a purta bijuterie, aducand publicul fata in fata cu bijuterii care au ca miza unicitatea si autenticitatea.

„Vizibilitatea bijuteriei de designer a crescut direct proportional in Romania, rezultate observate in urma editiilor Targului Bianual AUTOR. Prin accesul direct la acest gen de bijuterii am continuat ideea platformei Extins Bijuterie Contemporana, care are ca scop aducerea bijuteriei de autor in atentia publicului, crearea unui spatiu de contact cu aceste obiecte si nu in ultimul rand, punerea in valoare a unor nume cunoscute si emergente de designeri de bijuterie", declara Dan Piersinaru, initiatorul targului.

A VI-a editie AUTOR va avea ca premiere, atat aparitia unei noi sectiuni in cadrul targului - "Focus Designer", cat si introducerea unor serii de conferințe pe diferite teme, menite sa informeze si sa inspire atat creatorii, cat si profesionistii pasionati de bijuterie, arta si moda. Pentru "Focus Designer", este invitat designerul Carla Szabo. Ea va performa in premiera, in ambele zile, o demonstratie live de creatie de bijuterie si va expune colectia de bijuterie pentru vara 2012, care a fost prezentata impreuna cu Irina Schrotter la Berlin Fashion Week. Iar Biroul de Stil Code Noir Style revine de la Paris cu noutati, organizand un forum de tendinte unde veti afla directiile stilistice ale verii 2012.

AUTOR reuneste nume precum Angi Apostol, Iuliana Asoltanei, Alina Bancila, Raluca Buzura, Cornelia Brustureanu, Alina Carp, Roxana Davidescu, Maria Filipescu, Bianca Grin, Eliza Labancz, Alis Lalu, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Odette Lupu, Alina Oprisan, Ioana Matei, Andreea Mogosanu, Ina Moisi, Noha Nicolescu, Andreia Popescu, Liviu Puzderca, Alexandra Ungurelu, Liana Salagean, Carla Szabo, Virginia Toma, Romana Topescu, Ana Wagner, Horatiu Weiker, Mihaela Zvinca, brandurile BuyHand, E.Thula, FashionMachine, Lady Magpie, Living en Bermudas, Lorina bijoux, ModaMania, Mika by Oana Tiganus, Prochaine, Roua de argint, ale caror creatii vor putea fi achizitionate, in cadrul targului, la pret de atelier.

Programul targului este prezentat in atasament. Pentru detalii, persoana de contact este Dan Piersinaru (pr@extins.com, +40 31 425 21 64)
Taxa acces: 10 LEI

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!