Patru zodii care fac lumea mai bună

Patru zodii care fac lumea mai bună

Redactor Andreea Baluteanu

În ciuda momentelor dificile prin care trece umanitatea, sunt suflete care luminează universul doar pentru că s-au „întruchipat” în el! Dacă traversezi clipe grele, în care ţi se pare că nu mai există nicio speranţă spre mai bine, este suficient să te apropii de oameni cu inima de aur, pentru ca dragostea de viaţă să ţi se reaprindă în suflet!

Descoperă, mai jos, care sunt zodiile care fac lumea mai bună prin simpla lor prezenţă!

Patru zodii care transformă lumea în bine

Peşti

Altruismul acestei zodii este arhicunoscut. Oricine a fost binecuvântat cu un prieten născut în zodia Peşti ştie că se poate baza pe un umăr pe care să plângă, dar şi pe un suflet nobil, care nu precupeţeşte niciun efort pentru a-l ajuta să iasă la liman. Peştii se numără printre acele fiinţe sensibile, cu generozitatea unui nabab al deşertului (fără a poseda însă averile acestuia) şi cu bunătatea unei zâne din poveşti: lumea devine un loc mai bun doar pentru că nativii au luminat-o cu prezenţa lor.

Femeile născute în zodia Peşti transfigurează ca prin magie universul celor apropiaţi: îşi răsfaţă şi susţin la greu partenerii, îşi adoră copiii şi nu îşi abandonează niciodată familia. Nu numai cei legaţi prin sânge sau prin sentimente de aceste native se pot declara favoriţi ai sorţii, ci şi cerşetorul de la colţ de stradă sau colegul necăjit de la birou, care nu găseşte nici măcar o ureche binevoitoare care să îi asculte problemele. Cu toţii vor descoperi că lumea a devenit un loc mai bun, atunci când se regăsesc în compania acestei native.

Rac

Dacă Peştii sunt renumiţi pentru altruismul lor, Racii redau sensibilitatea elementului dominant „apă”. Calzi precum apele unei mări scăldate de soare, maleabili precum valurile, dar de neoprit precum tornadele atunci când simt că cei dragi sunt în pericol, nativii se numără printre acele suflete pline de lumină care transformă lumea într-un loc mai bun!

Femeile născute în zodia Rac sunt o adevărată binecuvântare pentru familie, în primul rând! Dacă Peştii se topesc în faţa privirii unei pisicuţe pierdute pe stradă, Racii ştiu să îşi ordoneze mai bine priorităţile: ei ar sacrifica orice pentru ca celor apropiaţi să le fie bine. Ceea ce nu înseamnă că nu pot însenina ziua unui necunoscut prin zâmbetul lor cald! Cum transformă aceste mici gesturi universul atotputernic din jurul lor? Crescând copii cu suflet pur (nativele sunt recunoscute pentru puternicul lor instinct matern), care vor deveni adulţi loiali, curajoşi, cu un suflet de milioane. Le datorăm acestor femei o mare parte din realizările lumii contemporane!

Balanţă

La prima vedere, Balanța îţi pare fragilă, uşor de zdruncinat cu silueta ei subţire, graţioasă, cu profilul fin şi rochiile delicate care îi accentuează farmecul. Poate că nu este o luptătoare de talia nativei din Berbec, nici o cuceritoare ca Leoaica, dar Balanţa are alte trăsături, mai importante în marea ordine, care o transformă într-una dintre salvatoarele umanităţii.

Ce face această Wonder Woman fără costum de supereroină? În primul rând, diplomaţia şi pacifismul ei îți pot asigura un viitor de aur! E adevărat, nu toate Balanţele reuşesc să ocupe poziţii înalte în aparatul politic şi nici nu îşi dedică viaţa voluntariatului în Africa, dar majoritatea aplanează cel puţin un conflict între prieteni sau împacă doi străini aprigi pe stradă, care erau gata să verse sânge, înainte de a-i auzi argumentele perfect logice. Nici inteligenţa nativei nu este de trecut cu vederea: născută sub semnul „aerului” , Balanţa are o minte care face din lume un loc mai bun!

Taur

Nu degeaba este această nativă considerată „cea mai bună din tot zodiacul”. Nativa din zodia Taur nu se îmbată nici cu sensibilitatea specifică semnelor de apă şi nici nu devine prizoniera propriei inteligenţe: ea pune în serviciul lumii loialitatea şi hărnicia, atribute pentru care este renumită!

Peştii sunt gata de orice sacrificiu pentru binele suprem, Racii ar face orice pentru familia lor, iar Balanţa construieşte punţi diplomatice între suflete înstrăinate! Însă nativa din zodia Taur este cea care „pune umărul” şi munceşte pentru a schimba lumea într-un loc mai bun. Ea traduce în realitate sentimentele şi ideile „salvatoarelor” de mai sus, iar statornicia şi dedicarea nu-i pot fi egalate! Numai în urma eforturilor ei demne de un Hercule contemporan, lumea va deveni un loc mai bun!

Dacă îţi doreşti ca viaţa ta să iasă din conul din umbră, ai grijă să stai aproape de aceste patru zodii! Tu te numeri printre semnele astrologice care fac lumea mai bună?

Articolul urmator
50 de citate despre libertate care te vor ajuta să o prețuiești mai mult
50 de citate despre libertate care te vor ajuta să o prețuiești mai mult
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (109)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.