Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Pisica, animalul magic care te protejează și îți alungă energiile negative din casă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Unii oameni consideră că pisicile sunt animale care poartă o încărcătură energetică negativă. Contrar a ceea ce se crede, pisica este un animal cu o aură pozitivă incredibilă. O pisică își protejează nu numai proprietarul, ci întreaga familie cu care locuiește, casa și împrejurimile în care se aventurează. Atunci când o pisică se alintă, frecându-se de tine, îți împărtășește forța sa astrală, iar dacă o îndepărtezi, te privezi de energia pozitivă pe care acest animal magic dorește să ți-o ofere.

pisica

Iată ce beneficii poți avea ținând în casă acest animal drăgăstos și adorabil. 

Pisicile alungă spiritele rele

Se spune că pisicile alungă duhurile necurate. De aceea, este bine să ai cu tine o mică felină, atunci când te muți într-o casă care a mai fost locuită anterior. 

Pisicuța ta are puterea de a ghici intențiile rele din jur și a dibui ascunzișul astral al spiritelor răuvoitoare. Odată ce le descoperă, le absoarbe energia, până când nu mai rămâne nimic dăunător.

Dacă observi că pisica ta privește fix într-un loc sau stă într-un anumit colț al casei pentru perioade lungi, este posibil ca acolo să existe spirite rele. Îți poți ajuta animalul citind rugăciuni sau executând un ritual de purificare, cum ar fi fumigațiile cu pelin, considerat un instrument foarte puternic pentru a alunga duhurile necurate.

Se spune că, în casele bântuite, o pisică are o putere incredibilă de curățare și alungare a ființelor supranaturale. Atunci când se realizează ritualuri de purificare sau exorcizare, prezența unei pisici este cât se poate de benefică. 

pisica magica

Pisicile îți protejează casa de răuvoitori și farmece

Pentru cine crede în vrăji, deochiuri, blesteme și intenții ale oamenilor care pot face rău, o pisică este un animal absolut necesar în gospodărie. 

Se spune că oamenii geloși pe tine pot privi cu ochi răi fericirea ta, ceea ce poate conduce la pierderea averii și a prosperității, precum și la îmbolnăvire.

Dacă bănuiești că există un astfel de pericol, așază-ți ambele mâini pe spatele pisicii tale și mângâi-o. Acest contact strâns te aduce pe tărâmul magic al animalului, care va devia chiar și cel mai puternic atac al unei persoane rău intenționate.  

Pisica neagra

Pisicile sunt canale prin care se transmite energie cosmică, ele pot aduce o astfel de energie pozitivă în gospodăria unde stau. De aceea, pot contribui la bunăstarea și prosperitatea familiei cu care locuiesc.  

Pisicile aleg zonele geopatogene din casă, locurile prin care curge o cantitate mare de energii negative, și le purifică.

În Rusia există un ritual: trebuie să lași o pisică în casa în care vrei să te muți. Dacă acea casă este veche, pisica va elimina posibila energie negativă care a fost lăsată de proprietarii anteriori.

Pisicile te ajută să te vindeci

Pisicile au puteri magice importante, care pot vindeca o persoană. Acest lucru este valabil pentru pisicile de orice rasă sau culoare. Ele simt durerea și suferința și se vor întinde pe locul afectat al stăpânului lor, oferindu-i energie vindecătoare.

femeie cu pisica

Simpla activitate de a mângâia o pisică ameliorează stresul emoțional și mental. Pisicile sunt, de asemenea, cunoscute pentru capacitatea lor de a ameliora vederea afectată, în special pisicile albe, despre care se crede că au capacități extraordinare de vindecare. 

În ceea ce privește efectele psihoemoționale asupra oamenilor, se consideră că pisicile din rasele Bobtail, persană, Sfinx, Rex, Munchkins au de două ori mai multe puteri magice decât alte rase.  

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (58)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30570 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (6905 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4479 vizite)
  4. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2225 vizite)
  5. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (1462 vizite)
  1. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  3. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  2. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)
  3. Ghidul vacanței de iarnă: 5 produse cosmetice de călătorie care merită un loc în bagajul tău (0 comentarii)
  4. Întrebări frecvent cu privire la implantul de păr. La cabinetul Dr. Felix găsiți răspunsuri (0 comentarii)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!