Plajă închisă la mare pentru că o femeie a îngropat excrementele copilului în nisip! VIDEO

Redactor Divahair.ro

Excremente în apă sau pe plajă sunt ceva obișnuit pe litoralul Mării Negre, populat an de an de milioane de turiști. Nu este cazul însă și pentru micuța și feerica insulă Boracay, din Filipine, unde civilizația este la ea acasă. Și totuși, gestul unei turiste chineze a deteminat autoritățile să închidă o plajă pentru... igienizare.

Ceea ce, probabil, nu vom vedea niciodată, la noi!

Mica insulă Boracay, premiată aproape anual pentru peisajele exotice și serviciile pe care le oferă, se află în vestul Filipinelor. Este populată anual de milioane de turiști, însă curățenia plajelor a fost întotdeauna la cele mai înalte standarde. Până recent când, o femeie din China a ales să își schimbe copilul în fața celorlalți turiști și să îngroape scutecul în... nisip. Gestul îngrozitor nu s-a oprit aici! Soțul turistei a luat în primire copilul și l-a spălat chiar în apele mării.

Un martor la incident a filmat totul și a făcut reclamație, iar autoritățile s-au mobilizat imediat. Au închis plaja pentru o igienizare temeinică, pentru ca plaja să nu fi fost contaminată. Aceiași oficiali vor stabili și cine va plăti pagubele pentru faptul că exotica locație a stat închisă.

Surse foto: Youtube

Articolul urmator De ce să nu te pui niciodată cu o femeie care adoră să se îmbrace predominant în negru

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.