Previziunule lui Abhigya Anand, copilul genial care a prezis pandemia, pentru anul 2024. „Omenirea se va confrunta cu foc, apă și aer. Planeta se va confrunta cu o serie de cutremure"

Previziunule lui Abhigya Anand, copilul genial care a prezis pandemia, pentru anul 2024. „Omenirea se va confrunta cu foc, apă și aer. Planeta se va confrunta cu o serie de cutremure"

Ramona Jurubita

Abhigya Anand este un adolescent din India care a ajuns cunoscut în întreaga lume după ce a prezis pandemia de Covid-19. Încă din august 2019 anticipa că, începând cu finalul acelui an, toată planeta va fi pusă la grea încercare. Acum, tânărul considerat un geniu susține că știe și ce se va întâmpla în 2024.

Profetul indian a prezis multe alte evenimente de interes mondial, cum ar fi atacurile Hamas, conflictul dintre Rusia și Ucraina, criza energetică, dezastrele din Japonia, India sau Australia.

Are numai 17 ani, dar este considerat foarte inteligent pentru vârsta lui, tocmai datorită capacității de a corela evenimentele astrale cu evenimentele de pe Pământ. A studiat astrologia de când era foarte mic și este convins că mișcările planetare sunt responsabile de cele mai multe schimbări prin care trece omenirea. Interesant este că la doar șapte ani vorbea perfect sanscrita, o limbă veche pe care foarte puțini oameni o mai stăpânesc în prezent. Nu degeaba cei din jurul său au spus în repetate rânduri că are o minte sclipitoare! 

Ce se va întâmpla în 2024, potrivit prezicătorului Abhigya Anand

Abhigya Anand s-a născut în 2006, în India, iar în țara sa este văzut ca un adevărat profet. Potrivit previziunilor făcute de el pentru următoarea perioadă, în 2024 ar trebui să se încheie definitiv pandemia de Covid-19. Băiatul a dezvăluit că virusul va deveni mult mai puțin contagios.

Tot el a mai spus că 2024 va fi marcat de cutremure și alte dezastre naturale, cauzate de interacțiunea planetelor Marte, Saturn și Jupiter.

„Omenirea se va confrunta cu foc, apă și aer. Planeta se va confrunta cu o serie de cutremure care vor urma unul după altul. Dar nu putem spune cu siguranță unde să ne așteptăm la următorul.”, a subliniat Abhigya Anand.

Fetiță afectată de secetă, care stă pe pământul uscat și crăpat, lângă o barcă

Conform profețiilor sale, chiar dacă 2024 reprezintă pentru mulți „eliberarea” din pandemia de Covid-19, în anii următori vor apărea alți viruși periculoși, care vor afecta planeta în mod serios. În plus, potrivit spuselor sale, oamenii își vor schimba poziția față de politică și credință, începând să se raporteze la cu totul alte valori. Conflictele globale și locale nu vor lipsi nici ele din peisaj. Doar au fost prezente din toate timpurile, nu?

Tânărul profet din India a mai pretins și că oamenii vor distruge treptat mediul înconjurător și vor atrage catastrofe și dezastre naturale prin acțiunile lor. În discursurile sale, Abhigya Anand încurajează populația Globului să își schimbe comportamentul pentru a împiedica posibilele nenorociri. Îi îndeamnă pe oameni să lupte împotriva poluării, nu împotriva planetei care le este casă.

Trebuie să mai știi însă că nu toate profețiile sale s-au împlinit. De-a lungul anilor, a făcut și previziuni care nu s-au concretizat sau cel puțin nu la data menționată de el. 

Abhigya Anand este numit și Nostradamus al zilelor noastre, pentru că multe persoane se gândesc la celebrul astrolog francez care a trăit în secolul al XVI-lea și a avut numeroase viziuni despre viitor.

Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori

Surse foto: FreepikYoutubeFreepik

Surse articol: EightifyNewsukraineKnowinsidersProtv

Articolul urmator
De la bărbierit zilnic la încredere deplină! Povestea inspiratoare a "femeii cu barbă" care are parte de iubire sinceră după ani lungi de suferință
De la bărbierit zilnic la încredere deplină! Povestea inspiratoare a "femeii cu barbă" care are parte de iubire sinceră după ani lungi de suferință
Tu stii ce apa bei?
Incepe quiz
Tu stii ce apa bei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.