Puterea numerelor secrete: de ce credea Nikola Tesla cu tărie în aceste cifre

Puterea numerelor secrete: de ce credea Nikola Tesla cu tărie în aceste cifre

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nikola Tesla este unul dintre cei mai străluciți oameni de știință ai secolului trecut, inventator original, vestit pentru experimentele sale misterioase, care au dus la descoperirea și utilizarea sistemelor de curent alternativ. Deși a fost cunoscut pe tot mapamondul, rivalizând cu marii inventatori americani, precum Edison, multe dintre afirmațiile lui Tesla au rămas neînțelese și i-au adus faima de savant nebun. Se spune că, încă din copilărie, avea puterea premoniției și a simțit chiar moartea mamei sale.

De-a lungul vieții, a demonstrat numeroase abilități mentale extraordinare și capacități extrasenzoriale, iar mulți susțineau că avea acces la alte dimensiuni decât oamenii obișnuiți. Făcea experimente incredibile pe propriul corp folosind curentul electric și avea o mulțime de ciudățenii, pe care nimeni dintre cunoscuții săi nu le putea explica.

Relația stranie a lui Nikola Tesla cu numerele

numerele lui tesla

Sursa foto: Pinterest

Tesla era obsedat de anumite cifre, respectiv 3, 6 și 9, despre care susținea că fac parte dintr-o dimensiune supraumană. Relația sa cu numerele a fost întotdeauna foarte bizară. Obișnuia, de exemplu, să numere pașii in timp ce se plimba și să calculeze volumul diferitelor obiecte care îi ieșeau în cale. Toate acțiunile pe care le realiza trebuiau sa fie divizibile cu 3 și, dacă numărătoarea nu îi ieșea, se simțea nevoit să o ia de la capăt. Unii spun că avea o tulburare obsesiv-compulsivă, alții că era foarte superstițios. În realitate, Tesla considera numerele 3, 6 și 9 ca fiind încărcate cu o putere magică. „Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului”, obișnuia el să spună.

Numerele din altă lume

Pe Terra, natura pare să se supună binarului și numerelor pare. Simetria este întâlnită pretutindeni, fie că este vorba de diviziunea celulelor și creșterea fătului în uter, de trupul animalului și al omului, de principiile opuse masculin-feminin, bine-rău, întuneric-lumină, care i-au obsedat dintotdeauna pe magi și pe filosofi.

Amprenta lui Dumnezeu se regăsește în șirul numerelor pare 2, 4, 6, 8 etc. Într-o formă de matematică a viitorului, inventată de savantul Marko Rodin și denumită Matematica Vortex, principiile Universului sunt descrise de o serie numerică repetitivă, care creează un vortex format din numerele 1, 2, 4, 8, 7, 5. 

Marko Rodin consideră că aceste numere fac parte dintr-o altă dimensiune, pe care el o numește „câmp de flux”. Acest câmp ar reprezenta o energie dimensională superioară, un fel de flux energetic fără sfârșit, pe care l-am putea extrage dintr-o dimensiune superioară celor patru care ne sunt accesibile. Randy Powell, student al lui Marko Rodin, consideră că acest trio - numerele 3, 6, 9 - reprezintă cheia secretă a energiei libere, căutată de Tesla întreaga viață.

Numerele 3, 6 și 9 formează un simbol al iluminării

piramidele

De la Piramidele Egiptului la Omul Vitruvian al lui Leonadro da Vinci, de la simbolurile alchimiștilor până la ochiul lui Dumnezeu din interiorul triunghiului, numerele lui Tesla par să fie asociate unor mistere profunde legate de tranziția de la materie către energie și spiritualitate. Dacă mergi la Marea Piramidă din Giza, nu numai că există cele trei piramide mai importante, așezate una lângă alta, oglindind pozițiile stelelor din Centura lui Orion, dar poți vedea și un grup de trei piramide mai mici, în apropierea acestora.

Se cunoaște faptul că Piramidele sunt în strânsă conexiune cu energii telurice și cosmice profunde, iar asocierea cu numerele mistice ale lui Tesla subliniază caracterul lor ocult. Deși modelul binar este cel evident în lume și în natură, ternarul reprezintă forța tainică ce conduce Universul și lumile astrale, ascunse de materia grosieră. Anticii știau acest lucru și l-au exprimat-o printr-un limbaj secret în arhitectura sacră.

Experimentele și revelațiile lui Tesla l-au condus la concluzia că numerele 3, 6 și 9 corespund unor entități, pe care se bazează întregul Univers: vibrația, energia și frecvența.

„Dacă doriți să găsiți secretele Universului, gândiți-vă în termeni de energie, frecvență și vibrații... În ziua în care știința va începe să studieze fenomenele non-fizice, în locul celor materiale, va face progrese mai mari într-un singur deceniu decât în toate secolele anterioare ale existenței sale”, susținea Tesla.

Numerele magice și data nașterii

numere secrete

Este important să știi că numerele lui Tesla au efecte profunde asupra persoanelor care se nasc pe datele respective. Iată cum ești influențat, dacă te-ai născut pe data de 3, 6 sau 9 a unei anumite luni:

Persoanele născute pe data de 3

Aceste persoane sunt foarte puternice și au o relație specială cu Universul. Sunt persoane care reușesc tot ce-și propun și care pot ocupa funcții importante, de conducători sau de înțelepți, pentru că numărul 3 reprezintă legătura dintre lumea noastră și dimensiunile astrale, de unde poți primi sfaturi și indicații. Persoanele născute pe data de 3 sunt realiste, perseverente și dominatoare, dar au și o latură foarte profundă, intuitivă. Nu se mulțumesc cu ce le oferă lumea, ci pătrund dincolo de aparențe, pentru a aduce cunoaștere celor din jur. 

Persoanele născute pe data de 6

Influente și pline de har, persoanele născute pe data de 6 au un simț artistic deosebit sau o intuiție stiințifică extraordinară, lăsând în lume o operă nemuritoare. Michelangelo s-a născut pe 6 martie și se spune despre creația sa că a fost revelată direct de către divinitate. Ochiul pătrunzător și mintea strălucită sunt calități ale celor născuți pe 6, indiferent de luna în care au venit pe lume. Ceilalți le ascultă sfaturile și le urmează îndemnurile. Iată de ce oamenii născuți pe 6 pot fi lideri importanți, deși, în general, nu aleargă după lauri și preferă să stea departe de mulțime. 

Persoanele născute pe data de 9

Puterea lui 3 și a lui 6 se combină la persoanele născute pe data de 9, care sunt cu adevărat iubite de Dumnezeu. Căutătorii spirituali, vindecătorii și exploratorii sunt marcați de numărul 9. Amerigo Vespucci, marele navigator care a dat numele său Lumii Noi, s-a născut pe 9 martie. Cercetătoare și dornice să-și depășească limitele, aceste persoane pot fi deopotrivă implicate în domenii practice sau artistice, ocupând un loc de frunte printre scriitori sau pictori, dar și printre arhitecți sau medici. Adevărata putere a persoanelor născute pe 9 este capacitatea lor de a se ridica deasupra celorlalți, prin puterea minții și a sufletului. 

Surse foto: iStock, Pinterest, Pixabay

Articolul urmator
Nu există taxe pentru nunți, botezuri și înmormântări. Preoții care cer bani enoriașilor pentru aceste slujbe pot fi reclamați
Nu există taxe pentru nunți, botezuri și înmormântări. Preoții care cer bani enoriașilor pentru aceste slujbe pot fi reclamați
Test vocațional: ce aptitudini secrete ai?
Incepe quiz
Test vocațional: ce aptitudini secrete ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.