Reacția emoționantă a unei bătrâne de 90 de ani din București după ce a primit “bunătățuri” la ușă: ”Nu am mai întâlnit atâta binefacere!”

Cristina Gherghina

Coronavirusul a băgat spaimă în toată planeta, dar, în același timp, ne-a amintit cum să fim oameni. O întâmplare recentă, care are în prim plan o bătrânică de 90 de ani din București, este exemplul perfect. Niște tineri s-au gândit să îi facă o surpriză, lăsându-i la ușă mai multe pungi cu alimente. Reacția bătrânei este de neprețuit.

Iulian Văcăreanu, căci așa îl cheamă pe unul din tinerii care au făcut acest gest impresionant, s-a gândit să îi pună un zâmbet pe față vecinei sale. Bătrâna este originară din Bucovina și spune că a încetat să mai iasă din casă, de frică să nu se îmbolnăvească. 

”N-am întâlnit atâta binefacere de când mama m-a făcut. Cine sunteți, de unde veniți?  Tare mă mai tem, dar asta mă oprește să trec pragul, dar e bun si asta - cum spunea bunica, frica păzește bostănăria. În zodia mea există un moto, vreau să știu...eu pot totul, asta m-a călăuzit de-a lungul anilor.” a spus bătrâna.

Citește și De ce nu s-a căsătorit până acum Raed Arafat

Bătrâna este de-a dreptul impresionată de bunătatea tinerilor și întreg momentul a fost filmat pentru a putea vedea bucuria din spatele unui gest mărunt. 

Această întâmplare ne arată că încă mai există oameni buni pentru care fericirea altora este la fel de importantă ca a lor. Să nu uităm să fim oameni în aceste zile și nici după sfârșitul pandemiei. 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Viața bate filmul! A primit scrisorile soțului din război după 76 de ani de când acesta le-a scris

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.