RFI Romania iti face cadou turul Capitalelor Imperiale!

Redactor Divahair.ro

Te vei plimba pe strazile Orasului de aur - Praga, vei vedea Castelul din Bratislava, Catedrala Sfantul Stefan din Viena, Palatul Regal din Budapesta si cel mai frumos traseu al Dunarii prin defileul Wachau.

Tot ce ai de facut este sa postezi pe site-ul www.rfi.ro, in perioada 24 martie - 20 aprilie, o fotografie sau linkul catre un video pe care l-ai filmat intr-unul dintre orasele ce fac parte din turul Capitalelor Imperiale (Budapesta, Bratislava, Praga si Viena).

 

Daca nu ai vizitat niciunul dintre aceste orase, ne poti lasa cateva randuri in care sa ne scrii ce oras iti doresti cel mai mult sa vezi si de ce.

In fiecare zi de concurs se vor alege doua dintre materialele postate, urmand ca la final, marele castigator sa fie desemnat prin tragere la sorti din cele 40 de postari selectionate. Castigatorul concursului va fi anuntat vineri, 23 aprilie. Regulamentul concursului se gaseste la adresa http://www.rfi.ro/concursuri/capitale-imperiale_18.html

Fiecare material incarcat pe www.rfi.ro te aduce mai aproape de maretia Capitalelor Imperiale!

Turul Capitalelor Imperiale se va desfasura pe parcursul a opt zile (5 - 12 mai) si include vizitarea oraselor Budapesta, Bratislava, Praga si Viena.

 

RFI Romania poate fi ascultat pe frecventele proprii in Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.

RFI Romania - mergem dincolo de aparente.

www.rfi.ro

Concursul „Capitale Imperiale" este realizat in parteneriat cu Interra Travel.

Articolul urmator Bărbații sunt mai ușor de nimerit la cadouri. Smuff te așteaptă cu idei de cadou originale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    mona (anonim)
    7 aprilie 2010 13:01

    Am facut acest tur Budapesta, Bratislava si Viena acum 2 ani . Capitale SUBERBE !!!!! . Bravo lor ca au stiut sa-si pastreze si sa ingrijeasca toate cladirile importante .Prin aceste capitale faci si o calatorie in timp. Te astepti ca dupa urmatorul colt sa apara cavalerii si domnitele in rochiile lor de epoca , in trasuri sau pe jos . O calatorie de vis !!!!