Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

S-a decis! Zile libere în plus pentru angajații nefumători! Află detalii despre această măsură!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Don Bryden, fumător convins și, totodată, director general al unei agenții de recrutare din Marea Britanie, a venit cu o propunere interesantă și controversată. Angajații săi care nu fumează vor primi zile în plus de concediu, pe lângă acelea stabilite deja prin lege.

Cum și-a justificat decizia? În ciuda faptului că, într-o zi lucrătoare, un fumător nu își ia decât câteva minute în total pentru pauzele de fumat, la final de săptămână sau, mai mult, de lună, minutele de peste o zi se transformă în ore întregi în care angajatul fumător s-a sustras de la muncă. Asta în timp ce colegii lui care nu fumează continuă să lucreze și să aducă bani angajatorului.

Poți să le interzici oamenilor să fumeze? Clar nu, este mai mult decât ilegal. Este nedrept pentru nefumători faptul că, prin prisma faptului că le lipsește acest viciu, fac mai puține pauze decât fumătorii? Este. Atunci care este soluția optimă prin care nu le interzici o plăcere unora și îi recompensezi pe ceilalți? Le oferi celor din urmă extra zile libere.

Ca să nu spună că acum îi discriminează pe fumători, Don Bryden, directorul KCJ Training and Employment SOlutions, a menționat că și fumătorii care aleg să se mai abțină de la pauzele de fumat vor primi, la rândul lor, zile libere în plus față de cele stabilite de statul britanic.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!