Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Semnalele secrete pe care le trimite Regina prin poşetele pe care le poartă

Duminică, 12.03.2017
de Violeta Ieremie

Regina Angliei este mereu însoţită de geantă în apariţiile ei. Oare ce „secrete” cunoaşte geanta Reginei? Biograful regal Sally Bedell Smith ne dezvăluie misterul şi ne spune ce semnificaţie are, de fapt, accesoriul pe care Regina Elisabeta a II-a îl poartă mereu cu ea.

Pe de o parte, are o utilitate feminină, Regina luându-şi cu ea o oglindă, un ruj, un stilou, pastile mentolate şi ochelarii de citit.
Însă ceea ce nu mulţi ştiu e că îşi foloseşte geanta pentru a trimite semnale angajaţilor ei în privinţa contextului în care se află şi ce are de gând să facă, dacă se simte bine, dacă vrea să plece, dacă ceva nu este în regulă.

regina haine albastre

Comunicarea dintre ea şi personal este foarte bună în această privinţă, deoarece doar o mişcare de mână, un mic gest care pentru unii nu înseamnă, poate, nimic, face să se termine un eveniment, o întâlnire, o discuţie.

Astfel, istoricul regal Hugo Vickers afirmă că atunci când Regina îşi mută geanta de pe o mână pe alta, înseamnă că ea vrea să încheie conversaţia pe care o are.

Gesturile de acest fel de-abia sunt perceptibile şi cineva ar putea veni să îi spună politicos că o altă persoană vrea să vorbească cu ea. Astfel, Regina se retrage elegant.

regina haine galbene

Un alt gest al Reginei este în care îşi pune geanta pe masă, semn că vrea ca interacţiunea să se termine în următoarele 5 minute.
Iar dacă îşi pune geanta pe podea, nici de data aceasta nu este semn bun pentru interlocutorul ei, deoarece înseamnă că nu îi place discuţia şi că o aşteaptă pe „doamna” ei de onoare să o salveze.

geanta reginei jos

De asemenea, un alt mod de a transmite ceva personalului ei este de a-şi răsuci inelul, ceea ce înseamnă că vrea să plece imediat şi să vină cineva să o ia de acolo.

Eleganţa Reginei se observă în toate ipostazele. Deoarece codul bunelor maniere nu-i permite să fie nepoliticoasă, există şi momente în care nu se simte bine și vrea să se retragă, caz în care îşi anunţă discret personalul să vină să o „salveze”.

Un alt secret al genţii regale îl poartă şi prinţesa Kate Middleton, care poartă un plic pe care-l ţine în faţă pentru a evita strângerile de mâini stângace.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!