Semne că cineva care a murit îţi trimite mesaje de dincolo de moarte

Semne că cineva care a murit îţi trimite mesaje de dincolo de moarte

Viorica Ghinea, redactor

Mulţi specialişti în spiritism consideră că moartea nu ne desparte cu adevărat de cei dragi. Sufletele lor continuă să stea pe lângă noi, să ne aline durerea, să ne ghideze în viaţă şi chiar să ne apere de anumite primejdii.

Poate că aceste lucruri par înfricoşătoare ori ireale la început, însă sunt multe experienţe care stau drept mărturie a existenței fantomelor. Cei morţi chiar încearcă să ia legătura cu noi, însă nu oricine reuşeşte să stabilească această conexiune.

Îţi doreşti să ştii dacă primeşti mesaje de dincolo de moarte? Atunci trebuie să fii cu inima deschisă şi să te gândeşti dacă ai observat vreunul dintre semnele de mai jos.

Semne care îţi demonstrează că primeşti mesaje de dincolo de moarte

1. Ai vise cu o persoană care a murit

Visele sunt unele dintre cele mai uşoare şi mai simple metode prin care persoanele decedate pot să ia legătura cu noi. Nu ar trebui să te sperii de astfel de experienţe onirice, ci să te bucuri că măcar în acest mod poţi să îţi mai petreci timpul alături de cei dragi care nu mai sunt pe această lume. Citeşte AICI ce înseamnă când visezi un mort!

2. Simţi arome stranii

Dacă simţi arome ciudate ori unele care îţi amintesc de persoana decedată, cum ar fi parfumul ei, al florilor preferate ori miros de tutun (dacă fuma), înseamnă că primeşti mesaje de dincolo de moarte. Acesta este modul ei subtil de a-ţi arăta că este prin preajmă.

3. Ai des viziuni

Ţi se pare deseori că vezi umbre stranii şi imagini difuze? Poate că ceea ce ţi se întâmplă nu se petrece doar în mintea ta. Acesta poate fi un semn clar că o persoană care a decedat încearcă să ia într-un fel legătura cu tine. Cu cât experienţele sunt mai intense, cu atât încearcă mai mult să îţi transmită ceva.

4. Auzi voci şi sunete ciudate

De obicei, morţii nu pot să ia legătura cu cei dragi cu ajutorul sunetelor, însă, dacă spiritele lor sunt puternice, reuşesc să facă acest lucru. Şoaptele fără înţeles, auzite uneori ca prin vis, pot fi un semn că primeşti mesaje de dincolo de moarte. De asemenea, există oameni care mărturisesc că auzeau în mintea lor cum îi strigau pe nume cei decedaţi. Se întorceau să vadă despre ce este vorba, dar nu era nimeni în jurul lor.

5. Ai senzaţia că cineva te urmăreşte

Eşti singură într-o încăpere, însă ai impresia că cineva te priveşte și îţi urmăreşte fiecare mişcare. Poate că nu este doar o părere ciudată, ci o persoană decedată încearcă să îţi transmită un mesaj ori doar îşi doreşte să mai stea în preajma ta din când în când. Până la urmă, cine o poate învinovăţi? Probabil că şi tu ai face acelaşi lucru dacă ai fi în locul ei.

6. Vezi numere care îţi amintesc de cineva mort

Nu este doar o simplă coincidenţă dacă în ultima perioadă ai tot văzut cifre care îţi amintesc de cineva care a murit. Poate că în acea zi persoana respectivă s-a născut ori a murit şi vrea să îi împarţi ceva sau să faci o slujbă specială pentru sufletul ei.

7. Vezi oameni care seamănă mult cu persoana decedată

Ţi se pare deseori că vezi în jurul tău persoane care seamănă mult cu cea/cel care a plecat de pe această lume? Înseamnă că încearcă să ia legătura cu tine. Cu atât mai mult dacă observi că, atunci când te uiţi mai atent, diferenţele sunt mari. Acestea sunt viziuni care îţi demonstrează că o persoană care a decedat îţi transmite mesaje de dincolo de moarte.

Gândeşte-te bine la aceste semne şi încearcă să îţi dai seama dacă ai avut astfel de experienţe vreodată. Poate că nu este uşor să înţelegi mesajele de dincolo de moarte, dar măcar vei şti că acel suflet este în preajma ta şi încearcă să ia legătura cu tine.

Articolul urmator
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (114)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.