Semne că ești într-un restaurant care te-ar putea îmbolnăvi

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dacă nu ai avut niciodată probleme după ce ai mâncat la un restaurant, înseamnă că ești cu adevărat norocoasă! Sau poate doar ai știut cum să îți alegi locul în care mănânci. Deși suntem obișnuiți să ne uităm la review-urile restaurantului în care urmează să mâncăm sau să cerem părerea prietenilor, se pare că mai există câteva semne că locul în care urmează să mâncăm ne va îmbolnăvi.

Îți trebuie doar 5 minute să îți dai seama dacă restaurantul în care te afli este un loc sigur în care să mănânci sau dacă ai toate șansele să te îmbolnăvești. Care sunt aceste semne? Ei bine, indiciile stau în modul în care ești primită la ușă, la felul în care sunt aranjate mesele sau cum te tratează angajații restaurantului. Ești curioasă care sunt celelalte semne? Descoperă-le în galeria de mai sus!

Nu te întâmpină nimeni la ușă

Nu te întâmpină nimeni la ușă

Una este ca hostessa să fie ocupată cu alți clienți, alta este să aștepți minute în șir și să nu vină nimeni să te poftească la o masă. În acest moment se face prima impresie, iar un restaurant care nu se ocupă de acest aspect are mari probleme de management. Acest lucru ar trebui să te facă să te gândești de două ori dacă vrei să mai mănânci acolo sau nu.

Ești ignorată

Ești ignorată

O regulă foarte importantă într-un restaurant este ca un client să fie abordat de chelner la 60 de secunde după ce se așază la masă. Chelnerul trebuie să te întrebe dacă dorești să bei ceva sau să îți aducă meniul. Dacă el nu poate face acest lucru, este de datoria managerului să îi preia rolul.

Restaurantul este gol

Restaurantul este gol

Ai prins o masă bună lângă fereastră într-o seară ploioasă de marți? Super! Ai prins o masă bună lângă fereastră la ora 8 seara într-o zi de sâmbătă (fără rezervare)? Atunci nu mai este la fel de super. Acest lucru înseamnă că nimeni nu vrea să mănânce acolo și ar trebui să începi să te întrebi și de ce. Un restaurant care arată ca un oraș bântuit trebuie să îți ridice semne de întrebare. Este mai bine să nu mănânci acolo!

Mesele nu sunt debarasate

Mesele nu sunt debarasate

Nu există nicio scuză atunci când un client este invitat la o masă murdară, cu meniuri pătate de mâncare, farfurii din care a mâncat altcineva și scrumiere doldora de mucuri de țigară. Mesele trebuie să fie debarasate imediat după ce pleacă clientul și înainte ca altcineva să se așeze acolo. Chiar și solnița de sare și piper trebuie șterse după ce sunt folosite de clienți. Evită astfel de locuri, deoarece au probleme serioase cu igiena sau cu personalul.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Cinci semne puternice că ești o vrăjitoare albă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.